Resume from February 20, 2024

Инна

Інженер-лаборант

Age:
54 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер лаборант

from 09.2014 to 02.2022 (7 years 5 months)
ТОВ"Слов'янська сіль", Слов'янськ (Харчова промисловість)

Контроль вхідної сировини,виробництва та готової продукції згідно ДСТУ.Контроль пакування,маркування та відвантаження готової продукції.Зв'язок з клієнтами- покупцями,реагування на побажання та зауваження покупців.Організація роботи лабораторії та її функціонування.Вміння користуватися хімічними реактивами.Контроль правильності виконання хімічних аналізів лаборантами.Контроль правильності проведення необхідних розрахунків за виконаними аналізами.Аналіз результатів випробовувань їх систематизація.Приготування основних та титрованих розчинів реактивів для вимірювань.Роботи на електровимірювальних приладах.Надання дозволу на випуск і реалізацію готової продукції на підставі аналізу її статусу.Ведення документації та журналів згідно ДСТУ.Виконання аналізів для внесення в сертифікат якості.Мої досягнення:прийнята лаборантом,потім переведена на посаду інженера лаборанта.

Лаборант

from 06.2003 to 10.2013 (10 years 4 months)
ТОВ"Слов'янський комбікормовий завод", Слов'янськ (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль якості зерна,що йде на переробку, вологість,засміченість,кількість клейковини та її якість.Виконання аналізів на вміст протеїну в шроті та жмиху які поступають на виробництво.Контроль готової продукції-комбікормів на вміст протеїну,солі,кіслотності,клітковини.Підготовка зразків для випробовування,приготування робочих та титрованих розчинів для виконання аналізів,ведення обліку виконаних аналізі згідно НД.

Лаборант мікробіолог,інженер хімік

from 04.1991 to 06.1996 (5 years 2 months)
Запорізький молочний завод, Запоріжжя (Харчова промисловість)

Мікробіологічний та технохімічний контроль виробництва молочної продукції.Підвищення на посаду інженера хіміка,заввідділом хімічного відділу лабораторії.

Education

Українська інженерно- педагогічна академія

Основні процеси хімічних виробництв, Харків
Higher, from 1993 to 1999 (6 years)

Інженер-хімік

Харківський технікум молочної промисловості

Технологія молока та молочних продуктів, Харків
Specialized secondary, from 1988 to 1991 (3 years)

Технік- технолог

Knowledge and skills

Робота з лабораторним обладнанням Робота в команді Продуктивність Контроль якості продукції Дисциплінованість Знання стандартів ДСТУ Здатність до навчання Неконфліктність Сумлінність Зосередженість

Additional information

Аналітичний склад розуму,легко навчаюсь,організаторські якості,комунікабельність,відповідальність.

More resumes of this candidate

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: