Resume from April 23, 2024 PRO

Володимир

Керівник відділу, менеджер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Boryspil, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер по роботі з клієнтами

from 06.2015 to 06.2023 (8 years)
Атика Транс, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Мененджер з активних продажів та здача в оренду будівельних побутівок, постів охорони, МАФів та інше. Обов’язки: активний пошук нових клієнтів та робота з постійними, організація процесу продажів, надання послуг з оренди майна, розрахунок транспортних перевезень та їх реалізація. Відповідно до цього, узгодження цін та умов, укладення договорів, отримання коштів, постійний контроль за кредиторською заборгованістю, робота в 1С та контроль за оформленням бухгалтерських докментів, взаєморозрахунки та претензіонна робота, за необхідності взаємодія з правоохоронними органами. Офісні обов’язки, виконання доручень керівництва. Юридичні питання, іноді підбір кандидатів на посади.

Education

Запорізький юридичний інститут

Юрист - правовед, Запоріжжя
Higher, from 1994 to 1998 (4 years)

Knowledge and skills

Саморозвиток Уміння організувати свій робочий день Планування продажу Планування маршрутів Ведення переговорів Робота в команді Робота із запереченнями Уміння працювати в режимі багатозадачності Уміння користуватись оргтехнікою Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння розставляти пріоритети

Additional information

Досвід роботи в безпеці підприємства або господарства (внутрішня та економічна), перевірка кандидатів на роботу+співбесіди, організація внутрішніх перевірок, участь в інвентаризаціях, знання бух. обліку, робота в 1С. Розуміння організації підприємства, виробництва, торгової та логістичної діяльності. Юридичний супровід. Знання організації роботи офісу, організація будівельних та ремонтних робіт. Самоорганізація, пунктуальність, організаторські та лідерські здібності, швидка адаптація в колективі.

Наявність особистого авто, водійське посвідчення категорії В,С.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: