Resume from May 7, 2024 PRO

Валерій

Інженер з транспорту

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний інженер

from 08.2022 to now (1 year 9 months)
Укрпошта, Черкаси (Транспорт, логістика)

Парк автомобілів 209 одиниць. Складання наряду — випуску автомобілів на лінію у відповідності до маршрутів та замовлень. Складання графіку змінності водіїв, контроль за дотриманням режиму праці і відпочинку. Оперативне здійснення заміни водіїв та автотранспорту для здійснення перевезення на маршрутах. Формування потреби філії щодо запчастин, інструментів і матеріалів для якісного виконання ремонтних робіт і технічного обслуговування. Контроль за експлуатацією, технічним станом транспортних засобів, своєчасністю проведення поточних і капітальних ремонтів, технічного обслуговування. Складання графіків проходження ТО -1, ТО-2, контроль за їх виконанням. Формування технічного завдання щодо закупівлі запчастин, інструментів і матеріалів, послуг з технічного контролю авто, послуг з технічного обслуговування автомобілів. Укладання договорів на постачання з/частин, СТО. Ведення карток обліку шин, АКБ. Контроль за рухом паливно-мастильних матеріалів. Табелювання працівників. Формування щомісячних та щоквартальних звітів.

Інженер-механік

from 04.2021 to 04.2022 (1 year)
ТОВ, Черкаси (Сільське господарство, агробізнес)

Парк техніки з 16 зернозбиральних комбайнів John Deere серії STS. Організація роботи механіків. Опрацювання дефектовок та фото-звітів поломок від механіків, закупівля запасних частин, організація логістики, укладання договорів, контроль оплат, ведення первинного бухгалтерського та складського обліку, координація роботи механіків, контроль проведення ремонтних робіт, технічних оглядів, співпраця з сервісними службами, GPS-контроль службового транспорту та техніки, контроль та обслуговування системи обліку врожайності Farm TRX.

Механік

from 11.2014 to 07.2019 (4 years 8 months)
СТОВ "ЛНЗ-АГРО", Шпола (Сільське господарство, агробізнес)

Кластер 30 000 га. Проведення дефектовки техніки, закупівля запасних частин та
організація логістики, контроль за раціональним та цільовим використанням запчастин та ПММ, контроль залишків запчастин та ПММ на складі, контроль за проведенням запланованих та поточних ремонтів, співпраця з сервісними службами та організація їхньої роботи, ремонт окремих деталей та вузлів із залученням профільних підприємств, допомога при ремонті в полі, прийомка нової техніки та введення її в експлуатацію, постановка техніки на облік в Держтехнагляд, документальна та технічна підготовка техніки до продажу, ведення звітності щодо надходження та переміщення техніки, своєчасне звітування керівництву та подача інформації структурним підрозділам агрохолдингу. Проведення інвентаризацій. Ведення документації.

Менеджер з продажу

from 01.2012 to 05.2014 (2 years 4 months)
ПрАТ «Шполатехагро», Шпола (Сільське господарство, агробізнес)

Продаж сільськогосподарської техніки та запчастин
Monosem, Giorgi, Quivogne, Eco-Mulch, Berthoud, Sulky.

Продавець-консультант

from 03.2003 to 01.2012 (8 years 10 months)
КОМПАКТ, Шпола (Роздрібна торгівля)

Продаж електроінструменту, бензоінструменту, ручного інструменту, запчастин та комплектуючих до них.

Education

Черкаський Державний Технологічний Університет

Інженерна-механіка, Черкаси
Higher, from 2012 to 2017 (5 years)

Черкаський Політехнічний Технікум

Економіка підприємства, Черкаси
Unfinished higher, from 1998 to 2001 (3 years)

Knowledge and skills

ERP-система IT-Enterprise 1С:Підприємство MS Office MS Outlook Уміння користуватись оргтехнікою Ведення технічної документації Контроль документообігу Ведення первинної бухгалтерської документації Керування транспортними засобами Безаварійне водіння Управління персоналом Чесність Відповідальність

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: