• PRO

Олена

Керуючий рестораном (консалтинг, запуск нових закладів, ребрендинг, розробка стратегії закладу), 100 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
35 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бізнес консультант в команді Дмитра Борисова

from 07.2025 to now (1 month)
Команда Дмитра Борисова, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг в сфері ресторанного бізнесу
Розробка системного ресторанного бізнесу
Запуск під ключ будь якого формата закладу
Глибокий Аудит компанії по фінансовим показникам та сервісу
Розробка стратегії зростання та масштабування компанії
Формування команди та навчання

Бізнес-ментор в команді Дмитра Борисова

from 03.2025 to now (5 months)
Онлайн школа Арго, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Я бізнес-ментор на навчальному курсі «Ресторатор» в команді Дмитра Борисова.
Проводжу семінари для студентів по темам навчальних модулів.
Основна задача курсу - отримати інформаційну базу для відкриття власного закладу, і вийти з курсу з готовим бізнес планом.
Тому я виступаю тією людиною, яка направляє на курсі студентів, розказує всі нюанси по модульно, перевіряю і допомогаю більш якісно і деталізовано робити ДЗ згідно плану навчального курса, допомогаю на всіх етапах написання бізнес плану по створенню закладу.

Керуюча рестораном

from 05.2024 to 06.2025 (1 year 1 month)
Siesta, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розвиток ресторана
Оновлення меню кухні та бару
Збір та навчання команди

Розробка барного меню

from 01.2024 to 01.2024 (less than a month)
Reset, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню бара, кавових напоїв, розробка коктейльної карти.
Навчання барменів

СЕО консалтингової агенції з ресторанної справи

from 11.2023 to now (1 year 9 months)
Рестовізія, Дистанційно (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний цикл запуску будь якого харчового підприємства, починаючи з розробки концепції і підбору приміщення , створення проекту кухні і залу, створення меню бару та кухні, набір та навчання персоналу та до відкриття закладу для гостей.
Ребрендінг закладів
Стандартизація та розробка проекту для масштабування виробництва / мережі закладів
Набір та навчання персонала всіх ланок
Менторінг власників ресторанного бізнесу

Керуюча рестораном

from 10.2023 to 02.2024 (4 months)
1708 Pizza di Napoli, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового проекту
Контроль роботи команди
Ведення фінансової звітності

Керуюча запуском проекта

from 10.2023 to 02.2024 (4 months)
Ресторан азійської кухні Siam, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск проекта.
Повний ребрендінг після кавʼярні.
Розробка від ідеї формата ребрендінга, ідеї інтерʼєру закладу , закупки необхідного обладнання, пошук постачальників, підписання робочих угод, до повного запуску робочого закладу.
Розробка меню бара і кухні.
Стратегія розвитку бренду.
Набор та навчання персоналу.
Навчання власників по точкам контроля процесів та фінансових показників
Подальше кураторство проекту та розвиток бренду

Керуючий рестораном

from 08.2022 to 10.2023 (1 year 2 months)
ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний та фінансовий директор

from 03.2016 to 02.2021 (4 years 11 months)
ТОВ «Мебелон груп», Кишинів (Готельно-ресторанний бізнес)

Співвластниця 3 ресторанів, які ми відкрили протягом 2х років. Один був гастробаром, другий - гриль бар, третій - пекарня

Тренинг-менеджер

from 03.2015 to 11.2017 (2 years 8 months)
ТОВ «Мелкафе», Кишинів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала тренинг-менеджером в мережі пивних ресторанів та пабів. Навчала сервісу офіціантів, барменів та організації роботи адміністраторів.

Бармен

from 01.2014 to 06.2014 (5 months)
True burger bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Була в команді запуска проекта Олександра Мусатова «True Burger Bar”. Закінчила роботу через вагітність першою дитиною.

Бармен

from 10.2012 to 12.2013 (1 year 2 months)
Indigo ambitiouns club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Була в команді запуска проекту.

Education

Донецький національний університет

Фінанси та кредит, Донецьк
Higher, from 2008 to 2011 (3 years)

Магістр фінансих дисциплін. Магістрерська робота була на тему роботи зі збитками компаніі та виходу їх з кризисного стану.

Additional education and certificates

Планета Z. Бармен 4го розряда

2009, повний курс

Онлайн школа «Laba”. Курс «Стратегічний маркетинг Тетяни Лукʼянюк»

Лютий - березень 2018

Онлайн школа «Laba”. Курс «Керування фінансами»

Березень - Квітень 2018р

Тренінг Олександра Мусатова «Керування ресторанами: продвинутий рівень»

Травень 2021

«СЕО Ресторанного бізнесу» Бізнес Конструктор

09.09.2024

«Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» Буткемп візійного акселератора від Дія.Бізнес

Серпень - Вересень 2024

Курс розвитку управлінської компетенціі «Усвідомлене управління» 3 рівень

Липень 2024р

Knowledge and skills

  • Розробка маркетингової стратегії
  • Стратегічний маркетинг
  • Запуск нових брендів
  • Запуск виробничого процесу
  • Організація роботи персоналу
  • Організація заходів
  • Навчання персоналу
  • Фінансове планування
  • Фінансовий аналіз
  • Складання фінансової звітності
  • Управління персоналом
  • Адаптивність

Language proficiencies

English — above average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: