Євгенія
Директор ресторана
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/9918268
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
35 років
Контактний номер: [
м. Київ, вул. Софії Русової 7
Посада:
Директор ресторану
Від 40 000 грн.
Освіта:
Київський Національний Університет Культури та мистецтв.
Спеціальність: : Менеджмент соціокультурної діяльності.
Факультет: Менеджер готельно-ресторанного бізнесу.
Досвід роботи :
Гостьовий будинком в Конче-Заспі
Квітень 2020 р.- Липень 2023 р.- керуюча
Ресторан кримськотатарскої кухні «Хаджибей» (м. Одеса) директор
жовтень 2018 р. – листопад 2019 р..
Сітка закладів грузинської кухні «Хінкальня» ( м. Одесса) директор
Травень 2017 р. – вересень 2018 р.
Основні обов'язки на посаді директора закладу :
• Відкриття закладу з нуля
• Оптимізація кадрових ресурсів;
• Підбір, навчання та управління персоналом;
• Підтримка та контроль рівня сервісу і якості кухні;
• Контроль технічного стану ресторана;
• Координація і контроль відділу маркетингу;
• Нарахування та видача заробітної плати персоналу.
• Разработка стратегій розвитку закладів;
• Формування планів бюджету;
• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів;
• Заключення договорів з постачальниками;
• Взаємодія з контролюючими органами;
• Аналітика тенденцій розвитку в ресторанному бізнесі;
• Складання та подання фінансових звітів власникам закладів .
• Контроль KPI.
2015 р. - 2016 р. – ресторан «Olivier» ( м. Астана, Казахстан) - адміністратор;
2015 р. – 2015 р. – ресторан «L’ Opera» ( м. Алмати,Казахстан) – офіціант - адміністратор;
2009 р.– 2011 р. - ресторан « Батьківська Хата» (автобан Київ-Одеса) – адміністратор;
2008 р.- 2009 р. - ресторан « Батьківська Хата» - офіціант.
Курси і додаткові навички:
«Управління ресторанним бізнесом» - Олександр Мусатов
«Теорія поколінь», «Сервіс, який продає» - Оксана Марусич
« Папа бренда» - Андрій Федорів
MBA Готельно-ресторанний бізнес
Genius space - Інтернет маркетинг
Англійська мова: рівень - B1;
Водійське посвідчення: категорія - B; ( маю власне авто)
Додаткова інформація:
- незаміжня, дітей немає;
-не маю шкідливих звичок;
Similar candidates
Керуючий рестораном
35000 UAH, Kyiv
Директор ресторану
Kyiv
Керуючий ресторану
50000 UAH, Kyiv
Керуючий, адміністратор ресторану, менеджер з системи якості
Kyiv, Bila Tserkva, Fastiv
Керуючий кафе
40000 UAH, Kyiv, Remote
Директор ресторану
40000 UAH, Kyiv