Resume from May 6, 2024

Вадим

Менеджер ЗЕД, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач сектору

from 08.2003 to now (20 years 9 months)
Полтавська митниця, Полтава (Державні організації)

За період роботи в митниці працював на різних посадах та в різних підрозділах. В повній мірі володію знаннями в митній справі (митний контроль та митне оформлення, система управління ризиками, контроль митної вартості та класифікації згідно з УКТ ЗЕД та інші) та вмію застосовувати їх на практиці. Неодноразово відзначений нагородами (грамоти, подяки, медалі).

Education

Академія митної служби України

Юридичний, Дніпро
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)

Вища юридична освіта: кваліфікація - юрист, спеціальність - правознавство. Дана освіта передбачала отримання необхідних базових знань у сфері митної справи.

Knowledge and skills

Стресостійкість Уміння аналізувати Стратегічне планування Управлінські навички Ведення переговорів Ініціативність Комунікабельність

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Маю аналітичні здібності, здатний до розв'язання складних рішень, вмію втілювати нові ідеї, швидко адаптуюсь до змін в роботі та законодавстві, вмію працювати в колективі та маю управлінський досвід. Готовий до постійного вдосконалення своїх професійних навичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: