Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Володимир

Шеф-повар, 60 000 грн

Вид занятости:
полная
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 05.2022 по 10.2024 (2 года 5 месяцев)
Hidden, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 05.2021 по 02.2022 (9 месяцев)
Blockbuster mall (відкриття найбільшого в Україні ресторанного фуд-кор, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 10.2020 по 10.2021 (1 год)
Экоист, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 03.2020 по 10.2020 (7 месяцев)
Black, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 09.2019 по 03.2020 (6 месяцев)
Loft Bar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

с 05.2019 по 09.2019 (4 месяца)
Crazy Quentin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 04.2019 по 05.2020 (1 год 1 месяц)
Дефицит, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар (консультант)

с 04.2017 по 09.2017 (5 месяцев)
., Литва (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

с 04.2015 по 04.2018 (3 года)
INK, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Старший кухар

с 02.2011 по 08.2015 (4 года 6 месяцев)
Best Event Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

с 01.2011 по 03.2014 (3 года 2 месяца)
Grand Piano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

с 11.2008 по 01.2011 (2 года 2 месяца)
Дом Бергонье, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Фаховий коледж "Освіта" університету Україна

Харчові технології, Київ
Среднее специальное, с 2024 по 2026 (2 года)

Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету

Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2008 по 2011 (3 года)

Знания и навыки

  • Адаптивність
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Розробка меню
  • Доброзичливість
  • Італійська кухня
  • Організованість
  • Складання технологічних карт
  • Пакування готової продукції

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості: відповідальне ставлення до роботи, пристосованість до роботи в динамічних умовах, комунікабельний, швидко адаптуюсь до змін, маю аналітичний склад розуму, здатний швидко приймати рішення, уважний, ініціативний, чесний.

Професійні навички:

-Розробка та впровадження меню;
-Оптимізація процесів кухні;
-Контроль якості готових страв;
-Підбір та навчання персоналу;
-Знання правил зберігання продуктів;
-Проведення переобліку, та зведення в 1С;
-Проведення інвентаризації;
-Впевнений користувач ПК.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: