- PRO
Володимир
Шеф-повар, 60 000 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7043657/
Опыт работы
Шеф-повар
с 05.2022 по 10.2024
(2 года 5 месяцев)
Hidden, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 05.2021 по 02.2022
(9 месяцев)
Blockbuster mall (відкриття найбільшого в Україні ресторанного фуд-кор, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 10.2020 по 10.2021
(1 год)
Экоист, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 03.2020 по 10.2020
(7 месяцев)
Black, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 09.2019 по 03.2020
(6 месяцев)
Loft Bar, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар
с 05.2019 по 09.2019
(4 месяца)
Crazy Quentin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
с 04.2019 по 05.2020
(1 год 1 месяц)
Дефицит, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф-повар (консультант)
с 04.2017 по 09.2017
(5 месяцев)
., Литва (Гостинично-ресторанный бизнес)
Су-шеф
с 04.2015 по 04.2018
(3 года)
INK, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Старший кухар
с 02.2011 по 08.2015
(4 года 6 месяцев)
Best Event Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
с 01.2011 по 03.2014
(3 года 2 месяца)
Grand Piano, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу
с 11.2008 по 01.2011
(2 года 2 месяца)
Дом Бергонье, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Фаховий коледж "Освіта" університету Україна
Харчові технології, Київ
Среднее специальное, с 2024 по 2026 (2 года)
Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету
Кухар, Київ
Среднее специальное, с 2008 по 2011 (3 года)
Знания и навыки
- Адаптивність
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Неконфліктність
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Розробка меню
- Доброзичливість
- Італійська кухня
- Організованість
- Складання технологічних карт
- Пакування готової продукції
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Особисті якості: відповідальне ставлення до роботи, пристосованість до роботи в динамічних умовах, комунікабельний, швидко адаптуюсь до змін, маю аналітичний склад розуму, здатний швидко приймати рішення, уважний, ініціативний, чесний.
Професійні навички:
-Розробка та впровадження меню;
-Оптимізація процесів кухні;
-Контроль якості готових страв;
-Підбір та навчання персоналу;
-Знання правил зберігання продуктів;
-Проведення переобліку, та зведення в 1С;
-Проведення інвентаризації;
-Впевнений користувач ПК.
Похожие кандидаты
-
Шеф-повар ресторана
50000 грн, Киев -
Шеф-повар
Киев -
Шеф-кухар
Киев, Вишневое (Киевская обл.) , еще 7 городов -
Бренд-шеф (консалтинг)
Киев, Винница , еще 8 городов -
Су-шеф
Киев -
Шеф-кухар
60000 грн, Киев