Резюме від 12 травня 2024 Файл

Tетяна

Управляючий готелем, рестораном

Вік:
58 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Березанська Тетяна Олександрівна

Місце проживання: м.Одеса
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
- Червень 2022 – грудень 2022 «Green and Clean» (Гамбург, Німеччина)- керівник департаменту операційного управління, організація роботи та навчання персоналу;
- Жовтень 2021 – травень 2022 IMS крюїнгова агенція, менеджер, відбір персоналу на пасажирські судна;
- Квітень 2020 – вересень 2021 ПП Драйв керуючий ресторану;
- Квітень 2017 – березень 2020 заступник директора ТОВ “Олеся Ком”;
- Лютий 2014 – березень 2017 директор готелю Дюк 5* та ресторану Лен Мар в Одесі;
- Вересень 2010 – листопад 2013 ТОВ "Колумбус Мерітайм" керівник адміністративного відділу; Телефон
- Квітень 2010 – вересень 2010 р. M/V Mona Lisa. Керівник департаменту сервісу;
Вересень 2007 – квітень 2010 р. Адміністративно – господарський директор. Введення в експлуатацію СПА готелю Maristella Club;
2002 - 2007 - робота на пасажирських суднах "COSTA";

Професійні навички:
- Управління роботою готелю та ресторану, організація та контроль роботи всіх структурних підрозділів готелю та ресторану;
- Забезпечення ефективної фінансової діяльності готелю та ресторану;
- Нарахування заробітної плати, контроль розрахунків з партнерами та постачальниками відповідно до договорів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану в рамках затвердженого бюджету;
- Складання меню, організація заходів, контроль організації;
- Постановка меню кондитерського цеху, впровадження сучасних десертів та випічки, навчання кондитерів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану відповідно до стандартів якості обслуговування для встановленої категорії;
Освіта: 1984 – 1989 рр. Одеська академія будівництва та архітектури
Спеціальність: теплогазопостачання, вентиляція, кондиціювання
Освіта: 2003 – 2007 рр. - ОДУ ім. Мечникова
Спеціальність: міжнародні економічні відносини
Тренінги: - Система менеджменту якості (ISO 9001:2008 та ISO 9011:201)
• “69 помилок ресторатора’’
• “ Комунікаційна стратегія готелю та його вплив на продажі”
• Продажі під контролем: від маркетингової стратегії до фінансового аналізу”
• “Як зробити готель прибутковим?!”
Сімейний стан: незаміжня, син 1988 р. н.
Додатково: Досвідчений користувач ПК, є автомобіль, посвідчення водія та досвід водіння
Знання іноземних мов: українська, англійська, німецька

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: