Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Єгор

Керуючий рестораном, кафе, баром, шеф-бармен (bar consulting)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 04.2023 по нині (1 рік)
Sova ресто-бар, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація, налагодження та контроль всіх процесів ресторану

Виконавчий директор

з 04.2022 по 04.2023 (1 рік)
MurMurBar, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• Підготовка, виконання бюджету та бізнес-плану роботи ресторану;
• Плануання роботи закладу, з метою досягнення встановлених показників KPI;
• Аналіз продуктивності праці та впровадження заходів, спрямованих на оптимізацію трудовых витрат LAYBOR, %
• Контроль та аналіз профіту ресторану (витрати на операційну діяльність, собівартість продукції, управління витратами на господарську діяльність установи);
• Рекрутинг, навчання менеджменту ресторану та персоналу, оцінка ефективності, розвиток талантів відповідно до індивідуальних планів навчання;
• Забезпечення дотримання процедур за стандартами бренду;
• Організація роботи департаментів ресторану (прибуток, продаж, люди, операційна діяльність);
• Управління зміною (10-15людей);
• Реалізація дієвих заходів щодо збільшення кількості відвідувачів та збільшення продажів ресторану;
• Підготовка та запуск маркетингових програм, аналіз їх ефективності

Досягнення:
• Скорочення плинності кадрів;
• Проходження з високими результатами аудитів, як внутрішніх так і зовнішніх.
• Виконання КРІ. Поліпшення досвіду гостей досягнуто за рахунок постійного аналізу зворотного зв'язку від відвідувачів та впровадження дій, спрямованих на покращення якості обслуговування, якості продукції.

Топ-менеджер , Співзасновник

з 02.2020 по 02.2022 (2 роки)
Фуд & бар ''Оптиміст'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

× Розробка і запуск закладу з нуля × Розробка і запуск закладу з нуля
× Відкриття закладу під ключ (проєктування спільно з дизайнером: гостьової зони, барної зони, ергономіка робочої зони бару, підбір і купівля необхідного обладнання, посуду, інвентарю, меблів, декору)
× Встановлення робочої зони згідно зі стандартами 'ХАССП'
× Складання барної карти, тех. карт, чек листів (коктейлі, міцна група напоїв, винна карта, безалкогольні напої, гарячі напої) Особлива увага сучасним трендам барної культури.
× Співпраця та спонсорство з алкогольними компаніями.
× Підбір і навчання персоналу.
× Технологія виробництва коктейлів, власних алкогольних напоїв, безалкогольних напоїв у форматі пляшки, розробка дизайну етикетки.
× Відкриття точки ''Takeaway'' для реалізації бутильованої продукції та гарячих напоїв із собою.
× Контроль обліку та руху товару, маржинальність продукції (складання цін, контроль собівартості та правильного націлювання продукції)
× Контроль залишків (переоблік)
× Розвиток і просування закладу по Україні
× Допомога в маркетингу
× Організація виїзних заходів (кейтеринг), майстер-класів, винних вечорів для гостей.

Бренд - Бармен мережі ресторанів

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
Группа компании '' Оптимус'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і введення 3х закладів

Шеф - бармен ''Консалтинг''

з 04.2019 по 07.2019 (3 місяці)
Squer59 bar, Днепр (Сфера обслуживания)

× Перезагрузка работы бара
× Маркетинговые исследования потребителя
× Разработка новой коктейльной карты и барного меню в целом (сезонные новинки, тренды, топ продаваемые позиции)
× Просчёт правильной моржинальности продукта и введение контроля продаж.
× Сотрудничество с алкогольными компаниями, поставщиками (цены, лояльность, спонсорство)
× Поиск команды и обучение
× Разработка системы быстрой и качественной работы бара и обслуживания гостей в зале
× Частичный бухгалтерский учёт

Шеф - бармен ''Консалтинг''

з 12.2018 по 03.2019 (3 місяці)
G7 bar, Ивано-Франковск (Расторанный бизнес)

Проектировка и запуск бара под ключ

Шеф - бармен ''Консалтинг''

з 10.2018 по 02.2019 (4 місяці)
ARTarea, Киев (Арт искусство)

× Обсуждение концепции заведения для выработки стилистики и возможности впоследствии насытить бар оригинальным контентом.
× Определение дизайн-проекта бара для распределения технологических зон, размещения оборудования, продукции.
×Контроль и согласованное содействие по ходу строительных работ, возведения стойки, проведению коммуникаций, выбор материалов, электрификации бара.
×Перечень, смета, тендер и последующий подбор оборудования, инвентаря и посуды. Зонирование технологических процессов.
× Разработка карты бара, авторских коктейлей, крепкого алкоголя, безалкогольной продукции. Проработка, презентация. Утверждения со стороны руководства.
× Подбор персонала бара. Тренинги, мастер-классы. Роль в баре. Инструкции. Материал для обучения. Должностные обязанности. Ведение графика.
× Экзамены на усвоение пройденного материала. Контроль качества готовой продукции. Анализ барменов, коррекция деятельности. Систематизация процессов в работе бара.
× Взаимодействие с бухгалтерией. Совместные расчёты себестоимости и наценки продукции. Тех и калькуляционные карты.
× Ведение документоборота (приход, перемещения, списания, инвентаризации), создание стоп-листов (оптимальное количество продукции в баре и на складе), чек-листов (открытие, закрытие бара, в процессе работы), передача смены, заявки.
× Курирование подразделения.
× Анализ эффективности работы бара: мониторинг продаж, оптимизация издержек, коррекция наценок. Вывод из меню неходовых, по итогам анализа, позиций и их замена на новые, потенциально перспективные, основываясь на предпочтениях гостей, трендах и потребностях заведения.

Бар - менеджер

з 07.2018 по 05.2019 (10 місяців)
Soho restaurant & bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль и развитие работы 3х баров (Ресторан, тераса, кофейня)
Работа с VIP гостями

Бартендер, Бар-менеджер

з 10.2017 по 08.2018 (10 місяців)
B&B bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бар-менеджер

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
Papa de more(Консалтинг), Геническ (club&resort)

Запуск и контроль баров на территории гостинично - развлекательного комплекса

Bartender

з 04.2017 по 05.2017 (1 місяць)
Hemingway Club, Gliwice (Сфера обслуживания)

Работа по обмену опытом

Bartender

з 03.2017 по 04.2017 (1 місяць)
Speakeasy bar, Wroclaw (Сфера обслуживания)

Работа по обмену опытом

Bartender

з 01.2017 по 03.2017 (2 місяці)
Literatka bar, Wroclaw (Сфера облсуживания)

Работа по обмену опытом

Шеф-Бармен (фриланс)

з 12.2016 по 10.2017 (10 місяців)
Comin Cafe (Консалтинговые услуги), Днепр (Расторанный бизнес)

Обучение барменов, обновление барной карты, консультация в работе с поставщиками, организация и проведение дегустаций и связанных с ними мероприятий

Бармен, старший бармен

з 06.2015 по 12.2016 (1 рік 6 місяців)
Doberman, Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)

Бармен

з 06.2013 по 05.2015 (1 рік 11 місяців)
мережа закладів "Тут Весело", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за барною стійкою, приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, ведення обліку бару, замовлення барної продукції, опрацювання нових коктейлів.
Розробка і приготування настоянок, лікерів і подібних фішок закладу

Освіта

УДХТУ

ОТС, Днепропетровск
Незакінчена вища, з 2010 по 2015 (4 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Barometer Show

2017,2018,2019, 2021

Resto praktiki '' Считаем инвестиции правильно'' вебинар

2 тижня

Diageo bar Academy

2днi

Бизнес центр '' Stage '' (С чего начинаються продажи?)

2 тижня

Днепр'' Топ менеджер-кто это? ''

1 день

Їжджу різними країнами для обміну досвідом і пошуку цікавих ідей, концептів

2017,2018,2019

Знання і навички

MS Excel MS PowerPoint R-Keeper Iiko Poster Збираю сильну команду Уважно працюю з цифрами Добре аналізую ринок

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Займаюся запуском бару під ключ, координую систему роботи персоналу, виїзні заходи, проводжу майстер-класи, дегустації, прописую коктейльні та алкогольні карти, навчаю персонал, проводжу тренінги з алкоголю, відкриття закладу під ключ. Також займаюся виробництвом алкоголю (Настоянки, наливки, лікери, бітери, арома бітери)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: