Єгор
Керуючий рестораном, кафе, баром, шеф-бармен (bar consulting)
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2892026
Досвід роботи
Керуючий рестораном
з 04.2023 по нині
(1 рік)
Sova ресто-бар, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація, налагодження та контроль всіх процесів ресторану
Виконавчий директор
з 04.2022 по 04.2023
(1 рік)
MurMurBar, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
• Підготовка, виконання бюджету та бізнес-плану роботи ресторану;
• Плануання роботи закладу, з метою досягнення встановлених показників KPI;
• Аналіз продуктивності праці та впровадження заходів, спрямованих на оптимізацію трудовых витрат LAYBOR, %
• Контроль та аналіз профіту ресторану (витрати на операційну діяльність, собівартість продукції, управління витратами на господарську діяльність установи);
• Рекрутинг, навчання менеджменту ресторану та персоналу, оцінка ефективності, розвиток талантів відповідно до індивідуальних планів навчання;
• Забезпечення дотримання процедур за стандартами бренду;
• Організація роботи департаментів ресторану (прибуток, продаж, люди, операційна діяльність);
• Управління зміною (10-15людей);
• Реалізація дієвих заходів щодо збільшення кількості відвідувачів та збільшення продажів ресторану;
• Підготовка та запуск маркетингових програм, аналіз їх ефективності
Досягнення:
• Скорочення плинності кадрів;
• Проходження з високими результатами аудитів, як внутрішніх так і зовнішніх.
• Виконання КРІ. Поліпшення досвіду гостей досягнуто за рахунок постійного аналізу зворотного зв'язку від відвідувачів та впровадження дій, спрямованих на покращення якості обслуговування, якості продукції.
Топ-менеджер , Співзасновник
з 02.2020 по 02.2022
(2 роки)
Фуд & бар ''Оптиміст'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
× Розробка і запуск закладу з нуля × Розробка і запуск закладу з нуля
× Відкриття закладу під ключ (проєктування спільно з дизайнером: гостьової зони, барної зони, ергономіка робочої зони бару, підбір і купівля необхідного обладнання, посуду, інвентарю, меблів, декору)
× Встановлення робочої зони згідно зі стандартами 'ХАССП'
× Складання барної карти, тех. карт, чек листів (коктейлі, міцна група напоїв, винна карта, безалкогольні напої, гарячі напої) Особлива увага сучасним трендам барної культури.
× Співпраця та спонсорство з алкогольними компаніями.
× Підбір і навчання персоналу.
× Технологія виробництва коктейлів, власних алкогольних напоїв, безалкогольних напоїв у форматі пляшки, розробка дизайну етикетки.
× Відкриття точки ''Takeaway'' для реалізації бутильованої продукції та гарячих напоїв із собою.
× Контроль обліку та руху товару, маржинальність продукції (складання цін, контроль собівартості та правильного націлювання продукції)
× Контроль залишків (переоблік)
× Розвиток і просування закладу по Україні
× Допомога в маркетингу
× Організація виїзних заходів (кейтеринг), майстер-класів, винних вечорів для гостей.
Бренд - Бармен мережі ресторанів
з 09.2019 по 12.2019
(3 місяці)
Группа компании '' Оптимус'', Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль і введення 3х закладів
Шеф - бармен ''Консалтинг''
з 04.2019 по 07.2019
(3 місяці)
Squer59 bar, Днепр (Сфера обслуживания)
× Перезагрузка работы бара
× Маркетинговые исследования потребителя
× Разработка новой коктейльной карты и барного меню в целом (сезонные новинки, тренды, топ продаваемые позиции)
× Просчёт правильной моржинальности продукта и введение контроля продаж.
× Сотрудничество с алкогольными компаниями, поставщиками (цены, лояльность, спонсорство)
× Поиск команды и обучение
× Разработка системы быстрой и качественной работы бара и обслуживания гостей в зале
× Частичный бухгалтерский учёт
Шеф - бармен ''Консалтинг''
з 12.2018 по 03.2019
(3 місяці)
G7 bar, Ивано-Франковск (Расторанный бизнес)
Проектировка и запуск бара под ключ
Шеф - бармен ''Консалтинг''
з 10.2018 по 02.2019
(4 місяці)
ARTarea, Киев (Арт искусство)
× Обсуждение концепции заведения для выработки стилистики и возможности впоследствии насытить бар оригинальным контентом.
× Определение дизайн-проекта бара для распределения технологических зон, размещения оборудования, продукции.
×Контроль и согласованное содействие по ходу строительных работ, возведения стойки, проведению коммуникаций, выбор материалов, электрификации бара.
×Перечень, смета, тендер и последующий подбор оборудования, инвентаря и посуды. Зонирование технологических процессов.
× Разработка карты бара, авторских коктейлей, крепкого алкоголя, безалкогольной продукции. Проработка, презентация. Утверждения со стороны руководства.
× Подбор персонала бара. Тренинги, мастер-классы. Роль в баре. Инструкции. Материал для обучения. Должностные обязанности. Ведение графика.
× Экзамены на усвоение пройденного материала. Контроль качества готовой продукции. Анализ барменов, коррекция деятельности. Систематизация процессов в работе бара.
× Взаимодействие с бухгалтерией. Совместные расчёты себестоимости и наценки продукции. Тех и калькуляционные карты.
× Ведение документоборота (приход, перемещения, списания, инвентаризации), создание стоп-листов (оптимальное количество продукции в баре и на складе), чек-листов (открытие, закрытие бара, в процессе работы), передача смены, заявки.
× Курирование подразделения.
× Анализ эффективности работы бара: мониторинг продаж, оптимизация издержек, коррекция наценок. Вывод из меню неходовых, по итогам анализа, позиций и их замена на новые, потенциально перспективные, основываясь на предпочтениях гостей, трендах и потребностях заведения.
Бар - менеджер
з 07.2018 по 05.2019
(10 місяців)
Soho restaurant & bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)
Контроль и развитие работы 3х баров (Ресторан, тераса, кофейня)
Работа с VIP гостями
Бартендер, Бар-менеджер
з 10.2017 по 08.2018
(10 місяців)
B&B bar, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)
Бар-менеджер
з 05.2017 по 09.2017
(4 місяці)
Papa de more(Консалтинг), Геническ (club&resort)
Запуск и контроль баров на территории гостинично - развлекательного комплекса
Bartender
з 04.2017 по 05.2017
(1 місяць)
Hemingway Club, Gliwice (Сфера обслуживания)
Работа по обмену опытом
Bartender
з 03.2017 по 04.2017
(1 місяць)
Speakeasy bar, Wroclaw (Сфера обслуживания)
Работа по обмену опытом
Bartender
з 01.2017 по 03.2017
(2 місяці)
Literatka bar, Wroclaw (Сфера облсуживания)
Работа по обмену опытом
Шеф-Бармен (фриланс)
з 12.2016 по 10.2017
(10 місяців)
Comin Cafe (Консалтинговые услуги), Днепр (Расторанный бизнес)
Обучение барменов, обновление барной карты, консультация в работе с поставщиками, организация и проведение дегустаций и связанных с ними мероприятий
Бармен, старший бармен
з 06.2015 по 12.2016
(1 рік 6 місяців)
Doberman, Днепр (Днепропетровск) (Гостинично-ресторанный бизнес)
Бармен
з 06.2013 по 05.2015
(1 рік 11 місяців)
мережа закладів "Тут Весело", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей за барною стійкою, приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, ведення обліку бару, замовлення барної продукції, опрацювання нових коктейлів.
Розробка і приготування настоянок, лікерів і подібних фішок закладу
Освіта
УДХТУ
ОТС, Днепропетровск
Незакінчена вища, з 2010 по 2015 (4 роки 8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Barometer Show
2017,2018,2019, 2021
Resto praktiki '' Считаем инвестиции правильно'' вебинар
2 тижня
Diageo bar Academy
2днi
Бизнес центр '' Stage '' (С чего начинаються продажи?)
2 тижня
Днепр'' Топ менеджер-кто это? ''
1 день
Їжджу різними країнами для обміну досвідом і пошуку цікавих ідей, концептів
2017,2018,2019
Знання і навички
Знання мов
- Українська — просунутий
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Займаюся запуском бару під ключ, координую систему роботи персоналу, виїзні заходи, проводжу майстер-класи, дегустації, прописую коктейльні та алкогольні карти, навчаю персонал, проводжу тренінги з алкоголю, відкриття закладу під ключ. Також займаюся виробництвом алкоголю (Настоянки, наливки, лікери, бітери, арома бітери)
Схожі кандидати
Шеф-бармен, бар-менеджер (Bar Consulting)
Дніпро
Директор, заступник директора, керуючий, начальник відділу
Дніпро
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Дніпро, Вінниця
,
ще 8 міст
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 грн, Дніпро, Запоріжжя
,
ще 2 міста
Заступник керуючого, адміністратор, керуючий, керівник відділу
Дніпро