Резюме від 13 квітня 2024

Іванна

Адміністратор, менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар -менеджер,адміністратор ресторану

з 08.2016 по 04.2024 (7 років 8 місяців)
Сім‘я ресторанів Дмитра Борисова, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і формування заявок асортименту бару
-підписання договорів із постачальниками
- формування меню бару
-формування графіку виходу роботи персоналу
-контроль роботи персоналу (відповідність виданих замовлень техкартам,чистота на робочому місці барменів ,ітд)
-проведення інвентаризацій,формування техкарт напоїв
-контроль за збереженням і сервісним обслуговуванням робочого обладнання
-слідкування за виконанням працівниками правил особистої гігієни відповідно до санепідеміологічних норм
-контроль виконання працівниками стандартів роботи
-касова дисципліна (відкриття і закриття дня ,система 1С,робота з касовим реєстратором ФОП і ТОВ)
-контроль і збереження матеріальних цінностей ресторану
-зустріч та розсадка гостей ресторану
- прийом резервів
- робота з службами доставки готової їжі,робота з кур‘єрською доставкою

Бармен

з 04.2016 по 07.2016 (3 місяці)
Козырная Карта, сеть ресторанов, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв згідно коктейльної карти та згідно меню,замовлення товару ,слідкування за чистотою на барі ,проведення інвентаризацій

Бармен-бариста в закладі CUP на території аеропорту Бориспіль ,терміналу D

з 08.2015 по 04.2016 (8 місяців)
Мировая карта, ООО (http://www.karta.ua), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан "CUP" на території аеропорту Бориспіль терміналу D. Приготування кавових, алкогольних та безалкогольних напоїв. . Робота на якість . Зберігання чистоти на барі. Робота з касою ,1 С, з терміналом. Проведення інвентаризацій. Спілкування з екпедиторами, змовлення товару . Складання графіку роботи.

Бариста - касир в ресторані "Henry-the art for living в терміналі D аеропорту Бориспіль

з 10.2014 по 08.2015 (10 місяців)
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (http://https://kbp.aero/ru/), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з касою та грошовим терміналом
-проведення касових операцій
-прийом і видача грошових коштів
- розрахунок клієнтів закладу

робота в австрійській компанії ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ (http://www.doco.com) на території аеропорту Бориспіль

Приготування кави на напоїв за міжнародними стандартами компанії,обслуговування гостей за концепцією (take and go),слідкування за порядком у залі ресторану ,розрахунок клієнтів,ведення нескладної звітності,проведення інвентаризацій,спілкування з експедиторами,відкриття і закриття зміни. Контроль роботи персоналу. Мультифункціональність у роботі.
Рекомендації
•Романенко Анна (директор українського філіалу компанії, ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ )

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Педагогіки та психології,соціальна педагогіка, Переяслав-Хмельницький
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 9 місяців)

ступінь магістра

Знання і навички

MS Word Користувач ПК Користувач Internet Водійські права кат. B

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
-Чесне і відповідальне ставлення до роботи
-вихованість і працелюбивість
-пунктуальність
-прагнення до самовдосконалення та самореалізації
-відповідно до посади і робочих обов’язків уміння виховувати в собі відповідні якості
- уміння швидко навчатись
-уміння виконувати поставлені завдання
-неконфліктність та активна життєва позиція

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: