Resume from April 13, 2024

Іванна

Адміністратор, менеджер, 30 000 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
30 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бар -менеджер,адміністратор ресторану

from 08.2016 to 04.2024 (7 years 8 months)
Сім‘я ресторанів Дмитра Борисова, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і формування заявок асортименту бару
-підписання договорів із постачальниками
- формування меню бару
-формування графіку виходу роботи персоналу
-контроль роботи персоналу (відповідність виданих замовлень техкартам,чистота на робочому місці барменів ,ітд)
-проведення інвентаризацій,формування техкарт напоїв
-контроль за збереженням і сервісним обслуговуванням робочого обладнання
-слідкування за виконанням працівниками правил особистої гігієни відповідно до санепідеміологічних норм
-контроль виконання працівниками стандартів роботи
-касова дисципліна (відкриття і закриття дня ,система 1С,робота з касовим реєстратором ФОП і ТОВ)
-контроль і збереження матеріальних цінностей ресторану
-зустріч та розсадка гостей ресторану
- прийом резервів
- робота з службами доставки готової їжі,робота з кур‘єрською доставкою

Бармен

from 04.2016 to 07.2016 (3 months)
Козырная Карта, сеть ресторанов, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв згідно коктейльної карти та згідно меню,замовлення товару ,слідкування за чистотою на барі ,проведення інвентаризацій

Бармен-бариста в закладі CUP на території аеропорту Бориспіль ,терміналу D

from 08.2015 to 04.2016 (8 months)
Мировая карта, ООО (http://www.karta.ua), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан "CUP" на території аеропорту Бориспіль терміналу D. Приготування кавових, алкогольних та безалкогольних напоїв. . Робота на якість . Зберігання чистоти на барі. Робота з касою ,1 С, з терміналом. Проведення інвентаризацій. Спілкування з екпедиторами, змовлення товару . Складання графіку роботи.

Бариста - касир в ресторані "Henry-the art for living в терміналі D аеропорту Бориспіль

from 10.2014 to 08.2015 (10 months)
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (http://https://kbp.aero/ru/), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з касою та грошовим терміналом
-проведення касових операцій
-прийом і видача грошових коштів
- розрахунок клієнтів закладу

робота в австрійській компанії ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ (http://www.doco.com) на території аеропорту Бориспіль

Приготування кави на напоїв за міжнародними стандартами компанії,обслуговування гостей за концепцією (take and go),слідкування за порядком у залі ресторану ,розрахунок клієнтів,ведення нескладної звітності,проведення інвентаризацій,спілкування з експедиторами,відкриття і закриття зміни. Контроль роботи персоналу. Мультифункціональність у роботі.
Рекомендації
•Романенко Анна (директор українського філіалу компанії, ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ )

Education

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Педагогіки та психології,соціальна педагогіка, Переяслав-Хмельницький
Higher, from 2009 to 2015 (5 years 9 months)

ступінь магістра

Knowledge and skills

MS Word Користувач ПК Користувач Internet Водійські права кат. B

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Особисті якості:
-Чесне і відповідальне ставлення до роботи
-вихованість і працелюбивість
-пунктуальність
-прагнення до самовдосконалення та самореалізації
-відповідно до посади і робочих обов’язків уміння виховувати в собі відповідні якості
- уміння швидко навчатись
-уміння виконувати поставлені завдання
-неконфліктність та активна життєва позиція

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: