Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 апреля 2024

Іванна

Адміністратор, менеджер, 30 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бар -менеджер,адміністратор ресторану

с 08.2016 по 04.2024 (7 лет 8 месяцев)
Сім‘я ресторанів Дмитра Борисова, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і формування заявок асортименту бару
-підписання договорів із постачальниками
- формування меню бару
-формування графіку виходу роботи персоналу
-контроль роботи персоналу (відповідність виданих замовлень техкартам,чистота на робочому місці барменів ,ітд)
-проведення інвентаризацій,формування техкарт напоїв
-контроль за збереженням і сервісним обслуговуванням робочого обладнання
-слідкування за виконанням працівниками правил особистої гігієни відповідно до санепідеміологічних норм
-контроль виконання працівниками стандартів роботи
-касова дисципліна (відкриття і закриття дня ,система 1С,робота з касовим реєстратором ФОП і ТОВ)
-контроль і збереження матеріальних цінностей ресторану
-зустріч та розсадка гостей ресторану
- прийом резервів
- робота з службами доставки готової їжі,робота з кур‘єрською доставкою

Бармен

с 04.2016 по 07.2016 (3 месяца)
Козырная Карта, сеть ресторанов, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування алкогольних та безалкогольних напоїв згідно коктейльної карти та згідно меню,замовлення товару ,слідкування за чистотою на барі ,проведення інвентаризацій

Бармен-бариста в закладі CUP на території аеропорту Бориспіль ,терміналу D

с 08.2015 по 04.2016 (8 месяцев)
Мировая карта, ООО (http://www.karta.ua), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ресторан "CUP" на території аеропорту Бориспіль терміналу D. Приготування кавових, алкогольних та безалкогольних напоїв. . Робота на якість . Зберігання чистоти на барі. Робота з касою ,1 С, з терміналом. Проведення інвентаризацій. Спілкування з екпедиторами, змовлення товару . Складання графіку роботи.

Бариста - касир в ресторані "Henry-the art for living в терміналі D аеропорту Бориспіль

с 10.2014 по 08.2015 (10 месяцев)
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (http://https://kbp.aero/ru/), Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

-робота з касою та грошовим терміналом
-проведення касових операцій
-прийом і видача грошових коштів
- розрахунок клієнтів закладу

робота в австрійській компанії ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ (http://www.doco.com) на території аеропорту Бориспіль

Приготування кави на напоїв за міжнародними стандартами компанії,обслуговування гостей за концепцією (take and go),слідкування за порядком у залі ресторану ,розрахунок клієнтів,ведення нескладної звітності,проведення інвентаризацій,спілкування з експедиторами,відкриття і закриття зміни. Контроль роботи персоналу. Мультифункціональність у роботі.
Рекомендації
•Романенко Анна (директор українського філіалу компанії, ДО ЕНД КО КИЇВ, ТОВ )

Образование

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Педагогіки та психології,соціальна педагогіка, Переяслав-Хмельницький
Высшее, с 2009 по 2015 (5 лет 9 месяцев)

ступінь магістра

Знания и навыки

MS Word Користувач ПК Користувач Internet Водійські права кат. B

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості:
-Чесне і відповідальне ставлення до роботи
-вихованість і працелюбивість
-пунктуальність
-прагнення до самовдосконалення та самореалізації
-відповідно до посади і робочих обов’язків уміння виховувати в собі відповідні якості
- уміння швидко навчатись
-уміння виконувати поставлені завдання
-неконфліктність та активна життєва позиція

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: