Резюме від 26 березня 2024 PRO

Максим

Старший бармен, бар-менеджер, bar supervisor, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 05.2021 по 11.2022 (1 рік 6 місяців)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Проведення майстер-класів та тренінгів для співробітників ресторану
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Шеф-бармен

з 05.2018 по 09.2020 (2 роки 4 місяці)
Reberbar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди (офіціантів, барменів)
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасне обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з IIKO
• Розробка меню (основного та сезонного), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Проектування барної стійки, підбір обладнання, алкоголю та іншої барної продукції. Запуск бару "з нуля".

Bar Supervisor

з 02.2014 по 12.2017 (3 роки 10 місяців)
Hilton Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль та навчання членів команди у всіх службах та операціях
• Підбір та адаптація нових співробітників
• Допомога членам команди у задоволенні запитів та потреб гостей, вирішенні скарг гостей
• Демонстрація знань про пиво, вина, напої, коктейлі, сервіс та термінологію бару
• Забезпечення чистоти бару та своєчасного обслуговування обладнання
• Касова дисципліна, робота з Micros
• Розробка меню (основного та сезонного для бару та ресторану), складання технологічних та калькуляційних карт
• Організація промо-акцій, заходів
• Робота з постачальниками
• Мотивація персоналу
• Додаткові обов'язки за потреби

Досягнення:
• Організував роботу бару "з нуля" (працюю з моменту відкриття готелю)
• Отримав 2 підвищення посад, починаючи з посади бармена (старший бармен, бар-супервайзер)

Бармен

з 09.2013 по 01.2014 (4 місяці)
Oxota na Ovets, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Забезпечення чистоти в барі, підготовка та закриття зміни
• Дотримання вимог щодо законів про алкогольні напої, акцизних марок
• Дисципліна в касі, робота з R-Keeper
• Своєчасне та якісне приготування та подача барної продукції

Бар-менеджер

з 08.2009 по 01.2010 (5 місяців)
City Park Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Запуск роботи бару
• Вибір та замовлення обладнання для бару
• Підбір та навчання персоналу
• Адміністрування бару, включаючи планування, звіти, інвентаризацію та обслуговування клієнтів
• Розробка оригінального меню

Освіта

Приазовський Державний Технічний Університет

Металургійний, Фіз-хімія, Маріуполь
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: