Михаило
Керуючий баром, бар-менеджер, старший бармен, 40 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5171001
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 01.2019 по нині
(5 років 3 місяці)
Нові проекти, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
• розробка концепції для бару, ресторану, кафе, кав'ярні
• розрахунок суми вкладень для відкриття нового бару, кав'ярні, ресторану
• ТЗ на проектування розміщення обладнання бару
• створення стандартів
• створення меню
• пошук та підготовка персоналу
• запуск в роботу
Шеф-бармен
з 01.2019 по нині
(5 років 3 місяці)
Ресторан Прага, ТОВ (Київ), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка нових проектів для сім'ї ресторанів
- весь класичний документообіг бару
- аналіз продажів
- рейтинг ефективності для барменів і мотивування на основі аналізу цього рейтингу
- співпраця с постачальниками, розробка спільних івентів
- оновлення меню
- переоблік
- планування закупівель обладнання та інвентарю на рік
Бар-менеджер
з 12.2016 по 11.2018
(1 рік 11 місяців)
ресторан Наша Дача, FLG, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та стандартизація роботи бару:
- створення та впровадження чек аркушів (робота з додатками iAuditor та Mojoform)
- створення документів (регулярної закупівлі, БПРБ, графіків роботи, сезонних ідеї та пропозицій, графіка роботи з меню, обліку інвентарю та інше)
- аналіз продажів та робота з топовими та низькими продажами за окремими позиціями (стоп та плей листи)
- розробка разів на місяць сезонних напоїв з низьким фудкостом (максимальний прибуток ресторану)
- робота з командою (аналіз роботи, моніторинги, індивідуальне навчання, мотивація)
- розробка календарів для кожного з команди бару та особистого - у кожного бармена були свої обов'язки та частота їх виконання)
- робота з постачальниками для оптимізації та здешевлення роботи з ними
- робота з меню (розробка, щоквартальне оновлення)
- переобліки та контроль залишків
- планування та відстеження таких параметрів як фудкост, залишок складу, сума закупівлі на місяць, частка бару по відношенню до кухні.
Засновник, CEO
з 05.2014 по 06.2016
(2 роки 1 місяць)
street bar "Salty dog", Алматы (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття з нуля двох барів за рік
Повний контроль роботи бару
Фінансові звіти для інвесторів, робота з персоналом (контроль, мотивація, створення сприятливих умов), розробка меню напоїв та кухні, робота з постачальниками
Аналітика та стандартизація
Бар-менеджер
з 08.2012 по 05.2014
(1 рік 9 місяців)
restaurant & lounge "pyjama", Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з калькуляціями, проведення інвентаризації та контроль залишків, робота за барною стійкою.
Адміністратор-бармен
з 05.2008 по 06.2012
(4 роки 1 місяць)
Ресторан Kampanja, Арт-клуб Ambar, Сумы (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна організація роботи у двох ресторанах одночасно. Фінансові звіти, робота з документами, прийом на роботу та навчання персоналу, виплата зарплати, контроль за залишками та закупівля товару (бар, кухня, госп. склади), складання меню, робота з постачальниками, розробка концепцій для нових ресторанів, пошук шляхів розвитку старих , втомлених закладів громадського харчування
Освіта
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Інженер технолог продуктів харчування, Харків
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — початковий
Рекомендації
-
Диброва Роман
Управляющий, городское кафе Goocha
Контактні дані приховані -
Петренко Максим
Управляющий, DonKeyHot
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Добрий, спокійний завжди готовий вислухати та знайти компромісне рішення. Впевнений користувач пк і всіх з ним пов'язаних програм
У хороших умовах генерую багато корисних ідей
Хобі: велоспорт та книги
Схожі кандидати
Директор, зам. директора, начальник СБиО, старший менеджер, руководитель
25000 грн, Київ
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Київ, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ