Резюме від 29 березня 2024 PRO

Олександр

Бар-менеджер (консалт, розробка меню, коктейльної карти), 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бар-менеджер

з 11.2023 по нині (5 місяців)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен

з 01.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Допоміг з назвою та концепцією бару, дистанційно оновлюю коктейльну карту, та допомагаю власнику у вирішенні питань стосовно робочих процесів.

Бар-менеджер

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.

Шеф-бармен

з 06.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.

Шеф-бармен

з 05.2019 по 02.2020 (9 місяців)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.

Бармен

з 06.2017 по нині (6 років 10 місяців)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)

Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.

Старший бармен

з 10.2016 по 04.2019 (2 роки 6 місяців)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.

Бармен

з 04.2012 по 09.2015 (3 роки 5 місяців)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.

Освіта

ПВПУ ім.А.О.Чепіги

Виготовлення харчової продукції, Полтава
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 4 місяці)

ПБТТБ

Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 11 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Активні прямі продажі

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

  • Бородін Олександр

    Бородін Олександр

    Бар-менеджер, Verholy relax park

    Контактні дані приховані
  • Стефано Антоніоллі

    Стефано Антоніоллі

    Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant

    Контактні дані приховані
  • Хрищенюк Олександр

    Хрищенюк Олександр

    Директор ресторану, Goodzone Hotel

    Контактні дані приховані
  • Бережний Олександр Михайлович

    Бережний Олександр Михайлович

    Власник, cocktail chronicles bar

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.

Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: