Олександр
Бар-менеджер (консалт, розробка меню, коктейльної карти), 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6177413
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 11.2023 по нині
(5 місяців)
Old Fashion, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен
з 01.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Cocktail Chronicles bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний супровід відкриття бару з нуля. Підбір обладнання, закупка інвентарю, посуду, розробка меню та коктейльної карти. Допоміг з назвою та концепцією бару, дистанційно оновлюю коктейльну карту, та допомагаю власнику у вирішенні питань стосовно робочих процесів.
Бар-менеджер
з 11.2021 по 03.2022
(4 місяці)
IZI, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка коктельної карти, замовлення товару, його облік. Складання чек листів, графіків та контроль роботи колективу барменів.
Шеф-бармен
з 06.2020 по нині
(3 роки 10 місяців)
Good Zone Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-бармен літнього коктейль бару.
Запакував бар по всім стандартам необхідним інвентарем та обладнанням. Розробив трендову коктейльну карту, підібрав персонал, навчив, і контролював роботу бару.
Збільшив продаж коктейлів та покращив якість сервісу.
Співпрацюю з ними вже третій сезон, щорічно оновлюю коктейльну карту, та покращую сервіс.
Проводжу навчання офіціантів та барменів.
Шеф-бармен
з 05.2019 по 02.2020
(9 місяців)
Il Decameron luxury design hotel, Elissa restaurant, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління усіма процесами роботи коктейльного бару. Підбір і навчання персоналу, розробка меню, коктейльної карти, сезонних пропозицій. Замовлення продукції, посуду, інвентарю та обладнання. Проведення інвентаризацій. Складання робочого графіку персоналу бару, чек-листів та графіку прибирань, проведення тренінгів для офіціантів.
Бармен
з 06.2017 по нині
(6 років 10 місяців)
ISCObar_plt, Полтава (Надаю послуги з виїздного обслуговування свят. Барний кейтерінг.)
Даю людям змогу смакувати чудовими напоями на їх святі та локації.
Старший бармен
з 10.2016 по 04.2019
(2 роки 6 місяців)
Verholy relax park, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи барів, навчання барменів, контроль їх роботи, проведення інвентаризацій, робота з гостями за баром, приготування напоїв.
Бармен
з 04.2012 по 09.2015
(3 роки 5 місяців)
Алея Смаку, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування і видача напоїв, робота з гостями, проведення інвентаризацій, касова дисципліна.
Освіта
ПВПУ ім.А.О.Чепіги
Виготовлення харчової продукції, Полтава
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 4 місяці)
ПБТТБ
Експлуатація і ремрнт підйомно-транспортних, дорожніх, будівельних машин та обладнання.Технік-механік., Полтава
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 11 місяців)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — початковий
Рекомендації
-
Бородін Олександр
Бар-менеджер, Verholy relax park
Контактні дані приховані -
Стефано Антоніоллі
Шеф-кухар, директор ресторану., Verholy relax park, Elissa restaurant
Контактні дані приховані -
Хрищенюк Олександр
Директор ресторану, Goodzone Hotel
Контактні дані приховані -
Бережний Олександр Михайлович
Власник, cocktail chronicles bar
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Виграв Alex Mixology в м.Полтава, фіналіст всеукраїнського конкурсу Alex Mixology 2018, призер Volare Cruft Cup 2018.
Попрацював у багатьох барах в середині мережі "Алея Смаку", "Релакс-2012", переймав досвід у кращих як барменів, так і в управляючих.
Постійно прагну вдосконалення як особистого, так і професійного. Спілкуюсь з колегами з інших міст, намагаюся бути в тренді.
Маю бажання рости далі і працювати менеджером бару/ресторану, розумію що ресторанний бізнес повинен приносити дохід та імідж.
Не конфліктний, легко знаходжу контакт з людьми, люблю спілкування.
Володію техніками продажів, допомагаю людям отримати саме ті емоції, за якими вони прийшли в заклад.
Переконаний що атмосферу закладу створюють люди які в ньому працюють.
Безпроблемно володію українською та російською мовами, та англійською на базовому рівні.
Схожі кандидати
Менеджер, адміністратор, бармен, бартендер, бариста
Львів, Миколаїв (Львівська обл.)
,
ще 2 міста
Керуючий рестораном, шеф-бармен, менеджер бару
Харків
Менеджер ресторану, кафе, (ресторанний консалтинг), Team Leader
25000 грн, Київ
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Дніпро, Вінниця
,
ще 8 міст
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Київ