Юрій
Шеф-кухар, 55 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Івано-Франківськ, Київ, Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8148699
Досвід роботи
Бренд-шеф
з 12.2023 по 03.2024
(3 місяці)
Dutch Baby, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Створення концепції авторського меню на основі голландської кухні.
2. Повна постановка процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
5. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.
Шеф кухар
з 10.2022 по 01.2024
(1 рік 3 місяці)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна переробка концепції кухні.
Створеня нових видів страв.
Перестановка і постановка робочих процесів.
Навчання співробітників і співпраця з працівниками залу.
Стандартні обов'язки Шеф кухара з повним залученням до всіх процесів. Перерахунки, робота з накладними, постачальниками.
Написання технологічних карток, створення нових технологій виробництва.
Бренд Шеф
з 05.2022 по нині
(2 роки 1 місяць)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка процесів.
Навчання кухарів.
Робота з постачальниками.
Написання тех карт.
Сезонне оновлення меню.
Лідер виробничого цеху
з 03.2021 по 01.2023
(1 рік 10 місяців)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)
Контроль роботи співробітників:
1. Робочого графіку.
2. Технології виробництва.
3. Якості готового продутку.
4. Списання.
5. Чистоти та дотримання правил роботи за системою ХААСП.
Розробка нового продутку, розвиток технологій виробництва.
Співпраця з постачальниками, щодо якості та асортименту сировини.
Співпраця з відділом бухгалтерії.
Шеф кафе-ресторану по франшизі
з 06.2019 по 12.2019
(6 місяців)
Пироги та Друзі, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості сировини та якості готових страв.
Розробка банкетного меню, піци та корегування повсякденного меню.
Повна інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Співпраця з постачальниками.
Освіта
Уманьский професійно технічний коледж
Кухар 3 розряду, Умань
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)
Базова кулінарна освіта
Додаткова освіта та сертифікати
Книга Мішель Ру "Соуси"
2020
Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"
2019
Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"
2021
Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"
2022
Книга Нобу Мацухіса "Нобу"
2021
Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"
2023
Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"
2023
Книга "Позитивне Лідерство"
2023
Фінансовий аналіз
2022-2023
Сертифікат
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — середній
Рекомендації
-
Леван Кантарія
Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime
Контактні дані приховані -
Родкіна Катерина
Директор і керівник ресторану, GlampCafe
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Робота шеф кухарем це в першу чергу про бізнес, розумний операційний і адміністративний менеджмент.
Не ставлю власні амбіції і бажання вище, ніж цілі компанії.
Маю навичку радикальної адаптивності для кожного проекту в якому приймаю участь.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел і беру приклад з європейського ринку, але слідкую за тим що створюють українці.
В роботі за довіру і повну чесність.
В пошуках компанії яка потребує грамотного операційного/адміністративного менеджера і чітко розуміє його обов'язки на цій посаді.
Від себе гарантую:
1. Повну відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
2. Творчий і сучасний підхід в управлінні командою і операційними процесами.
3. Творчість до вдосконалення старих та створення нових позицій в меню.
4. Професійний підхід до фінансової складової кожної страви, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, якість і ціна від постачальників.
5. Бажання розвиватись і розвивати команду разом з собою, позицію лідера.
Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
Дякую що дочитали до кінця :)