Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Юрій

Шеф-кухар, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 12.2023 по 03.2024 (3 місяці)
Dutch Baby, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Створення концепції авторського меню на основі голландської кухні.
2. Повна постановка процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
5. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.

Шеф кухар

з 10.2022 по 01.2024 (1 рік 3 місяці)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна переробка концепції кухні.
Створеня нових видів страв.
Перестановка і постановка робочих процесів.
Навчання співробітників і співпраця з працівниками залу.
Стандартні обов'язки Шеф кухара з повним залученням до всіх процесів. Перерахунки, робота з накладними, постачальниками.
Написання технологічних карток, створення нових технологій виробництва.

Бренд Шеф

з 05.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка процесів.
Навчання кухарів.
Робота з постачальниками.
Написання тех карт.
Сезонне оновлення меню.

Лідер виробничого цеху

з 03.2021 по 01.2023 (1 рік 10 місяців)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)

Контроль роботи співробітників:
1. Робочого графіку.
2. Технології виробництва.
3. Якості готового продутку.
4. Списання.
5. Чистоти та дотримання правил роботи за системою ХААСП.
Розробка нового продутку, розвиток технологій виробництва.
Співпраця з постачальниками, щодо якості та асортименту сировини.
Співпраця з відділом бухгалтерії.

Шеф кафе-ресторану по франшизі

з 06.2019 по 12.2019 (6 місяців)
Пироги та Друзі, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості сировини та якості готових страв.
Розробка банкетного меню, піци та корегування повсякденного меню.
Повна інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Співпраця з постачальниками.

Освіта

Уманьский професійно технічний коледж

Кухар 3 розряду, Умань
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (2 роки)

Базова кулінарна освіта

Додаткова освіта та сертифікати

Книга Мішель Ру "Соуси"

2020

Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"

2019

Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"

2021

Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"

2022

Книга Нобу Мацухіса "Нобу"

2021

Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"

2023

Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"

2023

Книга "Позитивне Лідерство"

2023

Фінансовий аналіз

2022-2023
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel 1С:Підприємство Iiko Poster MS Word Комунікабельність Адаптивність Лідерство Управління проєктами Італійська кухня Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування фаст-фуду Виготовлення кондитерських виробів Готування на мангалі

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Леван Кантарія

    Леван Кантарія

    Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime

    Контактні дані приховані
  • Родкіна Катерина

    Родкіна Катерина

    Директор і керівник ресторану, GlampCafe

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Робота шеф кухарем це в першу чергу про бізнес, розумний операційний і адміністративний менеджмент.
Не ставлю власні амбіції і бажання вище, ніж цілі компанії.
Маю навичку радикальної адаптивності для кожного проекту в якому приймаю участь.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел і беру приклад з європейського ринку, але слідкую за тим що створюють українці.

В роботі за довіру і повну чесність.

В пошуках компанії яка потребує грамотного операційного/адміністративного менеджера і чітко розуміє його обов'язки на цій посаді.

Від себе гарантую:
1. Повну відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
2. Творчий і сучасний підхід в управлінні командою і операційними процесами.
3. Творчість до вдосконалення старих та створення нових позицій в меню.
4. Професійний підхід до фінансової складової кожної страви, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, якість і ціна від постачальників.
5. Бажання розвиватись і розвивати команду разом з собою, позицію лідера.

Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
Дякую що дочитали до кінця :)

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Вінниця, Запоріжжя , ще 8 міст

Шеф, повар (кухня под ключ)
15000 грн, Дніпро, Запоріжжя , ще 8 міст

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: