Юрій
Шеф-кухар, 55 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 29 лет
- Город проживания:
- Львов
- Готов работать:
- Ивано-Франковск, Киев, Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8148699
Опыт работы
Бренд-шеф
с 12.2023 по 03.2024
(3 месяца)
Dutch Baby, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Створення концепції авторського меню на основі голландської кухні.
2. Повна постановка процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
5. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.
Шеф кухар
с 10.2022 по 01.2024
(1 год 3 месяца)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна переробка концепції кухні.
Створеня нових видів страв.
Перестановка і постановка робочих процесів.
Навчання співробітників і співпраця з працівниками залу.
Стандартні обов'язки Шеф кухара з повним залученням до всіх процесів. Перерахунки, робота з накладними, постачальниками.
Написання технологічних карток, створення нових технологій виробництва.
Бренд Шеф
с 05.2022 по наст. время
(2 года)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка процесів.
Навчання кухарів.
Робота з постачальниками.
Написання тех карт.
Сезонне оновлення меню.
Лідер виробничого цеху
с 03.2021 по 01.2023
(1 год 10 месяцев)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)
Контроль роботи співробітників:
1. Робочого графіку.
2. Технології виробництва.
3. Якості готового продутку.
4. Списання.
5. Чистоти та дотримання правил роботи за системою ХААСП.
Розробка нового продутку, розвиток технологій виробництва.
Співпраця з постачальниками, щодо якості та асортименту сировини.
Співпраця з відділом бухгалтерії.
Шеф кафе-ресторану по франшизі
с 06.2019 по 12.2019
(6 месяцев)
Пироги та Друзі, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості сировини та якості готових страв.
Розробка банкетного меню, піци та корегування повсякденного меню.
Повна інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Співпраця з постачальниками.
Образование
Уманьский професійно технічний коледж
Кухар 3 розряду, Умань
Среднее специальное, с 2012 по 2014 (2 года)
Базова кулінарна освіта
Дополнительное образование и сертификаты
Книга Мішель Ру "Соуси"
2020
Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"
2019
Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"
2021
Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"
2022
Книга Нобу Мацухіса "Нобу"
2021
Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"
2023
Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"
2023
Книга "Позитивне Лідерство"
2023
Фінансовий аналіз
2022-2023
Сертификат
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
Рекомендации
-
Леван Кантарія
Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime
Контактные данные скрыты -
Родкіна Катерина
Директор і керівник ресторану, GlampCafe
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Робота шеф кухарем це в першу чергу про бізнес, розумний операційний і адміністративний менеджмент.
Не ставлю власні амбіції і бажання вище, ніж цілі компанії.
Маю навичку радикальної адаптивності для кожного проекту в якому приймаю участь.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел і беру приклад з європейського ринку, але слідкую за тим що створюють українці.
В роботі за довіру і повну чесність.
В пошуках компанії яка потребує грамотного операційного/адміністративного менеджера і чітко розуміє його обов'язки на цій посаді.
Від себе гарантую:
1. Повну відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
2. Творчий і сучасний підхід в управлінні командою і операційними процесами.
3. Творчість до вдосконалення старих та створення нових позицій в меню.
4. Професійний підхід до фінансової складової кожної страви, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, якість і ціна від постачальників.
5. Бажання розвиватись і розвивати команду разом з собою, позицію лідера.
Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
Дякую що дочитали до кінця :)
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
43000 грн, Ивано-Франковск, Киев
,
еще 5 городов
Шеф-повар
Киев
Шеф-кухар
50000 грн, Киев
Шеф-повар
Киев
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев
Шеф-кухар
Киев