Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2024 PRO

Михайло

Шеф-кухар, 43 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Буковель, Зимна Вода, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Тернополь, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф кухар

с 07.2023 по 03.2024 (8 месяцев)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повне оновлення меню/сезонне меню,напрямки(Азія,Італія ,Франція,Закарпатська і єворопейська кухня.
•Організація роботи кухні
•Контроль якості/робота на видачі страв
•Закупка продукції
•Написання тех карти з 0
•Ведення обліку
•Пошук працівників
•розробка суші і піци

Шеф кухар

с 02.2023 по 07.2023 (5 месяцев)
Сицилійський дворик, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка ,і оновлення меню. Італія,Франція,Азія
Робота з exel,poster.
Робота і знання всіх процесів.
Організація роботи.
Робота з постачальниками .
Написання графіка.
Проведення переобліку.
Контроль якості,видачі.
Написання тех карт.
Пошук персонала.

Кухар

с 01.2023 по 04.2023 (3 месяца)
emelly resort, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в ресторані преміум класу

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал/старший зміни-нічна змінаа

с 04.2022 по 02.2023 (10 месяцев)
Best western plus, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

•Робота в ресторані преміум класу.
•Контроль якості продуктів, видачі страв
•Проведення інвентаризацій,
•пошук постачальників•
приготування страв згідно тех карт, написання їх,
дотримання правил гігієни ,та санітарії,термін та зберігання продуктів

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал(бургермен,сушист,вокер

с 02.2021 по 02.2022 (1 год)
The Roastery by Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал,приготування бургерів в хоспері,страв японської кухні(супи,лапша,засуски,ролли)
Робота з :
Воком
Грилем
Хоспером
Досягнення:карєрне зростання до кухаря універсала,частково,кухаря видачі

Су-шеф

с 01.2019 по 02.2021 (2 года 1 месяц)
Celentano Ristorante, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освоєння всіх процесів
Підвищення кваліфікації до посади су-шефа
Корекція тех карт .
Проведення переобліку.
Робота з постачальниками.
Пошук персонала
Знання всіх процесів і робота на них,холодний гарячий,піца

Сушист

с 06.2018 по 10.2018 (4 месяца)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та контроль якості продукції.
Старший сушист
Приготування ролів,і страв азійської кухні

Образование

Львівський Державний Коледж Харчової та Переробної Продукції Національного Університету Харчових Технологій

Молодший спеціаліст, технолог, Львів
Неоконченное высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Львівський Професійний Коледж Готельно-туристичного та Ресторанного сервісу

Львов
Среднее, с 2017 по 2019 (1 год 5 месяцев)

Освіта кухаря

Знания и навыки

Досвід в розробках страв і складання меню Досвід по роботі в ресторанах преміум класу Робота на посаді су-шефа,проведення інвентаризації,робота з пост

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Повар-универсал, су-шеф
2000 грн, Киев

Бренд-шеф
Киев

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Киев, Другие страны, Удаленно

Шеф-повар
70000 грн, Киев, Вышгород

Шеф-повар
50000 грн, Ивано-Франковск, Киев , еще 2 города

Шеф-повар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: