Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 Файл

В'ячеслав

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог

Возраст:
57 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Другие страны, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

В’ячеслав Галич

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-Mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Завідувач виробництвом, бренд-шеф, шеф-кухар, технолог, кризис-менеджер в сегменті ХоРеКа, шеф-куратор мережевих закладів.
Ключові знання і навички:
Управління харчовим виробництвом, рестораном, мережею закладів Створення меню, робота з технологічними картками (крім випічки і кондитерських виробів) Досвід запуску закладів громадського харчування з «нуля» Досвід організації виробничого процесу та його контроль Ефективний кризис-менеджер для ресторанного і/або виробничого господарства будь-якого ступеню складності.
Досвід організації процесу харчування гостей на шведській лінії в кількості 1000-1200 осіб. Первинна аналітика, робота з собівартістю , керування фудкостом.
Вміння працювати в команді, системний підхід. Пунктуальність, організованість .
Досвід роботи:
Кризис-менеджер, шеф-кухар, технолог
База відпочинку Берег Холідей парк, Полтавська обл. березень 2024-по теперішній час. Орієнтовний термін закінчення проекту - липень 2024
• Проект по перезапуску роботи служби харчування комплексу.
Кризис-менеджер, шеф-кухар, технолог Готельно-ресторанний коплекс «Глобус» м.Тернопіль червень 2022 - лютий 2024 р. Реорганізація роботи служби харчування. Оптимізація ФУД КОСТУ та технологічних процесів, оновлення існуючого меню. Підбір та навчання персоналу. Розробка та впровадження нового меню сніданків, фуршетів ,кавоперерв та страв в категорії to go.
Бренд шеф, завідувач виробництвом
серпень 2021- квітень 2022 рр.
ТОВ Конверс Лінкс, Мережа АЗК КЛО Розробка і введення у виробництво власних виробів в сегменті ФАСТ ФУД, Технологічний контроль харчового виробництва. Контроль доготування виробів різних категорій на локаціях. Забезпечення локацій необхідним асортиментом виробів. Робота з постачальниками та іншими виробниками необхідного асортименту. Робота з технологічними картками, створення інструкцій по приготуванню, контроль списань.

Шеф-куратор мережі , технолог січень 2020-вересень 2021 рр. Мережа кав’ярень третьої хвилі Ідеаліст кава Організація повного циклу власного харчового виробництва з «нуля». Технологічний та санітарний контроль виробництва та виробництв на локаціях. Розробка асортиментного переліку страв в сегменті TO GO & a la CART і його впровадження. Первинна аналітика фінансових показників роботи закладів, контроль списань, ціноутворення, робота з фудкостом та собівартістю.
Проектна работа
жовтень 2019 – січень 2020
Королівство Нідерланди
Реорганізація роботи хлібо-пекарського виробництва повного циклу. Оптимізація технологічних процесів та собівартості Запуск потужностей по виробництву кондитерських виробів

Керівник служби харчування, завідувач виробництвом, шеф-кухар
Лютий 2016 – червень 2019 рр.
Лікувально-курортний комплекс РІКСОС Прикарпаття
Організація роботи служби харчування готелю: шведська лінія, ресторани, кав’ярні, рум сервіс. Контроль роботи кухні . Розробка технологічних карт і рецептур для нових страв в тому числі і для дієтичного харчування. Координація завдань по організації харчування в рамках програми по регенерації організму доктора Ф.К. Майера

Бренд шеф
серпень 2013 – лютий 2016
Мережа торговельно-розважальних комплексів у м. Вінниця
Організація і контроль роботи закладів харчування мережі.

Основна освіта
Референт-перекладач іноземних мов Факультет романо-германської філології Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка – 1991 р.
Додаткова освіта
Міжнародна кулінарна академія Е.Х.Браво – 2015 р.
Знання мов
Українська – вільно Російська – вільно Німецька – вільно Англійська - вище середнього Нідерландська – початковий, в процесі вивчення

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: