Резюме від 13 травня 2024 PRO

Михайло

Шеф-кухар, 43 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Буковель, Зимна Вода, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Тернопіль, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 07.2023 по 03.2024 (8 місяців)
Premium hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

•Повне оновлення меню/сезонне меню,напрямки(Азія,Італія ,Франція,Закарпатська і єворопейська кухня.
•Організація роботи кухні
•Контроль якості/робота на видачі страв
•Закупка продукції
•Написання тех карти з 0
•Ведення обліку
•Пошук працівників
•розробка суші і піци

Шеф кухар

з 02.2023 по 07.2023 (5 місяців)
Сицилійський дворик, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка ,і оновлення меню. Італія,Франція,Азія
Робота з exel,poster.
Робота і знання всіх процесів.
Організація роботи.
Робота з постачальниками .
Написання графіка.
Проведення переобліку.
Контроль якості,видачі.
Написання тех карт.
Пошук персонала.

Кухар

з 01.2023 по 04.2023 (3 місяці)
emelly resort, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота в ресторані преміум класу

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал/старший зміни-нічна змінаа

з 04.2022 по 02.2023 (10 місяців)
Best western plus, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

•Робота в ресторані преміум класу.
•Контроль якості продуктів, видачі страв
•Проведення інвентаризацій,
•пошук постачальників•
приготування страв згідно тех карт, написання їх,
дотримання правил гігієни ,та санітарії,термін та зберігання продуктів

Помічник шеф кухаря,Кухар універсал(бургермен,сушист,вокер

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
The Roastery by Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал,приготування бургерів в хоспері,страв японської кухні(супи,лапша,засуски,ролли)
Робота з :
Воком
Грилем
Хоспером
Досягнення:карєрне зростання до кухаря універсала,частково,кухаря видачі

Су-шеф

з 01.2019 по 02.2021 (2 роки 1 місяць)
Celentano Ristorante, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освоєння всіх процесів
Підвищення кваліфікації до посади су-шефа
Корекція тех карт .
Проведення переобліку.
Робота з постачальниками.
Пошук персонала
Знання всіх процесів і робота на них,холодний гарячий,піца

Сушист

з 06.2018 по 10.2018 (4 місяці)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та контроль якості продукції.
Старший сушист
Приготування ролів,і страв азійської кухні

Освіта

Львівський Державний Коледж Харчової та Переробної Продукції Національного Університету Харчових Технологій

Молодший спеціаліст, технолог, Львів
Незакінчена вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Львівський Професійний Коледж Готельно-туристичного та Ресторанного сервісу

Львов
Середня, з 2017 по 2019 (1 рік 5 місяців)

Освіта кухаря

Знання і навички

Досвід в розробках страв і складання меню Досвід по роботі в ресторанах преміум класу Робота на посаді су-шефа,проведення інвентаризації,робота з пост

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Івано-Франківськ, Житомир , ще 8 міст

Шеф-повар
Київ

Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Вінниця, Запоріжжя , ще 8 міст

Шеф-повар
59000 грн, Вінниця, Київ , ще 8 міст

Шеф-повар
15000 грн, Львів

Шеф-повар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: