- PRO
Denys
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
- Розглядає посади:
- Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар, Директор із закупівель, Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Бренд-шеф, Керуючий мережею закладів харчування, Бізнес-тренер ресторанної сфери, Консультант ведення ресторанного бізнесу, Project-менеджер, Керуючий кафе, Керівник відділу продажу
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Дніпро, Канів, Київ, Львів, Одеса, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4913085/
Досвід роботи
Product owner Операційний директор
з 03.2023 по нині
(2 роки 4 місяці)
SVОЇ -наразі Будую, Щасливе (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Вибір концепції
2. Дизайн план
3. Меню
4. Проект план
4. P&l
5. Маркетинг
6. Ресторан/доставка їжі
Слідкуй як створювати заклад 🖖
[
Операційний директор та Founder
з 01.2023 по 06.2023
(5 місяців)
EVOrest, Ірпінь (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Створення закладу під ключ.
2. Меню (кухня/бар)
3. Облік
4. Сервіс
5. Маркетинг
І тд.
[
Founder Операційний директор
з 11.2022 по нині
(2 роки 8 місяців)
Sushi&Oyster Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення кафе/бару під ключ!
[
Founder операційний директор
з 09.2022 по 12.2022
(3 місяці)
Sky Room Bar, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Створений в період війни.
1. Створення та ідея закладу.
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Створення меню.
4. Маркетинг
5. p&l. Ддс
6. Кращий заклад в місті!
7. Досягнення прибутку з першого місяця з показником 5+.
Повернувся до Київа втілювати заклади які були оговорені до війни.
[
Операційний директор
з 04.2022 по 12.2022
(8 місяців)
Villa Del Re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення всіх підрозділів для досягнення збільшення прибутку!
Кризис менеджмент.
[
Бренд шеф кухар та маркетолог
з 05.2021 по 12.2021
(7 місяців)
Kaif 221, Бровары (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення назви і формату закладу!
2. Участь в створенні закладу в цілом.
3. Маркетинг
4. Унікальне меню.
5. Підбір персоналу та навчання для реалізації.
Робота закладу з фін показником 5+
Проектна!
[
Founder операційний директор
з 06.2020 по нині
(5 років 1 місяць)
Рибне місце, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)
Самый нашумевший ресторан Кривого Рога!
После успешного первого проекта черноморской кухни Бистро Тюлька, продал свою идею криворожским инвесторам. Занимался проектом от начала стройки до выдачи блюд на доставку. В данный момент явлюсь операционным директором заведения и занимаюсь продвижением заведения.
1. Строительство и идеи для проекта.
2. Решение вопросов с законодательством (разрешения на работу ,юридические вопросы,переговоры с властями, вся документация)
3. Разработка меню (так как я отличный шеф-повар)
4. Создание и реализация своего плана по маркетингу с топовым результатом.
5. P&l, ДДС.
6. Запаковка франшизы.
[
Founder +Операционный директор
з 02.2020 по 01.2021
(11 місяців)
Тюлька бістро, Вышгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Создания проекта с 0.
Маркетинг.
Меню доставки на время карантина(актуальное которое дало колоссальный спрос)
Меню ресторана.
Переговоры с местными органами власти.
Создание бренда.
Прибыль с первого месяца работы.
Продажа двух франшиз которые сейчас забивают фундамент.
Продал свою часть бизнеса инвестору.
Шеф-повар консультант
з 03.2019 по 03.2019
(менш ніж місяць)
Устр Бар, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск меню (продажа)
Старт ап кафе с уклоном на морепродукты
Закуски премиум класа .
[
Шеф-повар
з 03.2019 по 09.2019
(6 місяців)
"На небі" Ресторан современной Украинской кухни, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Управление всемя аспектами кухни ресторана .
[
Консультации.
Обучение персонала для нужного уровня.
Обновление меню.
Запуск
Шеф повар
з 03.2019 по 01.2021
(1 рік 10 місяців)
Young Partybar, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Паназиатский Лаудж бар!
Премиум сегмент.
Контроль всех аспектов кухни !
Консультации.
[
Шеф-повар консультант
з 09.2018 по 10.2018
(1 місяць)
Сеть суши баров "Kioko", Кривий Ріг (Гостинично-ресторанный бизнес)
1. Обновление осного меню.
2. СтартАп паназиатской кухни премиум сегмент.
3. Обучение шеф-поваров и сушефов.
4. Воркшоп для персонала кухни.
Шеф-повар куратор
з 08.2018 по 02.2019
(6 місяців)
Pizzburg, Киев, Бровары (Доставка пиццы и суши.)
1. Контроль всех Т.Т.
2. Запуск и планирование кухни с нуля.
3. Контроль закупок, снижение себестоимости, кризис менеджмент.
Шеф-повар консультант
з 05.2018 по 07.2018
(2 місяці)
Ниппон Хаус и Руккола, Сочи (Гостинично-ресторанный бизнес)
1. Оптимизация всех процессов кухни.
2. Обучение персонала.
3. Разбор переучетов и учет продукции кухни.
4. Обновление меню. (сезонное меню)
Бренд-шеф / управляющий сетью заведений
з 03.2015 по 05.2018
(3 роки 2 місяці)
Pomodoro Кайтэн Ресторан Sushi 360, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
0. Маштабировал с 1 локации до 6 заведений. И параллельно управлял тремя другими разными по концепции ресторанами.
1.Оптимизация всех процессов кухни.
2.Контроль качества сырья.
3. Отбор и обучение старших на кухне.
4. Переговоры с поставщиками.
5. Обновление меню, сезонное, меню от Шефа.
6. Мониторинг конкурентов.
7. Открытие кухни-фабрики .
8. Ведение отчетности.контроль (Ф.О.Т), внедрение стандартов НАССР.
9. Выполнение плана продаж.
10. Контроль маркетингового плана.
11. Принятие важных решений!
12. Мотивационная програма для персонала разных подразделений!
Результат :прирост валовой прибыли на 400% за 2.5 года!
Ушел с должности из-за причины более сильного развития и амбиций в желании открытия премиум ресторана.
Создаю заведения под ключ!
з 01.2015 по нині
(10 років 6 місяців)
kan.rest.project, Украина (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Снижение Фудкоста и себестоимости на весь ассортимент Паназиатских продуктов.
2. Поиск все возможных финансовых рисков и махинаций (кража, откат, документы)
3. Обучение персонала для снижения затрат на п/ф.
4. Консультации по товарообороту и правильному движению ресурсов.
5. Бухгалтерией аудит. DDS P&L
6. Съемки для кафе и ресторанов.
7. Маркетинг.
8. Запуск заведений под ключ.
[
Шеф кухар
з 02.2014 по 04.2014
(2 місяці)
Фаст ролл, Новий Уренгой (Готельно-ресторанний бізнес)
Запрошений на проєкт для запуску мережі!
За два місяці командно запустили три локації японської кухні.
1. Меню
2. Сервіс
3. Логістика доставки
4. Маштабування
Дохідність закладу з перших днів.
Повернувся до України із-за клімату місцевого.
Застав -42 і зрозумів що морози то не моє)))
Собственник
з 08.2013 по 02.2014
(6 місяців)
Суши бар "Кой", Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Отрытие кафе. Владелец.
Бренд-шеф повар
з 03.2012 по нині
(13 років 4 місяці)
Asia Kan https://instagram.com/shef_kan, СНГ (Обновление меню, запуск ресторанов любой концепции с нуля.)
Консультирую по ведение ресторанного бизнеса, управление кухней, финансовый оборот , обучение персонала, создание бренда, окупаемость до 1,5 /2 года.
Готовлю новые блюда для Вашего заведения! Планирую кухню для запуска ресторана, или службы доставки. Консультирую по обороту продукции, снижаю затраты на сырье не теряя качества за первый месяц уже на 10%.
Шеф-повар
з 03.2012 по 10.2012
(7 місяців)
Репортеръ, Ялта (Гостинично-ресторанный бизнес)
1.Открытие кухни с нуля. 1-Набережная, 2-Пушкинская Алея.
2. Переговоры с поставщиками.
3. Обучение персонала.
4. Учет продуктов.
5. Разработка меню, бухгалтерский учет.
6. Сезонная работа % дохода.
Шеф кухар
з 02.2010 по 05.2010
(3 місяці)
Нічний клуб Платинум, Павлоград (Готельно-ресторанний бізнес)
Вперше став шеф кухарем та створив своє меню по суші!
1. Запуск меню суші під ключ. (Продаж)
2. Навчання персоналу.
3. Відійшов від діла із-за недотримання домовленості власника бізнесу.
Працював виключно на %.
Помічник кухаря/старший кухар
з 04.2007 по 09.2010
(3 роки 5 місяців)
Сен-су-які, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Від помічника до старшого зміни.
Освіта
Горный Университет
Днепр
Середня, з 2007 по 2008 (8 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Управление кухней
2018 (тренинги Александр Мусатов)
Тайм менеджмент
2018 (курс обучение)
Знання і навички
- MS Excel
- MS Word
- 1С
- iiko
- Итальянская кухня
- Паназиатская кухня
- Украинская современная кухня премиум сегмент
- Черноморская кухня и морепродукты 🦞
- Работа с Мясом
- Инстаграм диктатор
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
Мои проэкты говорят сами за мои результаты!
Додаткова інформація
Хобби :футбол, бильярд, настольный теннис, охота, рыбалка.
Учавствов На отборе По настольному теннису на Украину.
Призер днепропетровской области. Победы в любительских турнирах по бильярду . Множество наград по легкой атлетике , баскетболе, волейболе туризму и тд.
Инстаграмм shef_kan
Інші резюме цього кандидата
80 000 грн
Дніпро, Івано-Франківськ, ще 6 міст
Повна зайнятість, неповна зайнятість
- Owner, Kan.rest.project, 2 роки 10 місяців
- Маркетолог, Kaif 221, 6 місяців
Схожі кандидати
-
СЕО, виконавчий, операційний директор
120000 грн, Київ -
Операційний директор
Дніпро, Київ , ще 4 міста -
CEO, COO, директор з розвитку
Київ, Інші країни, Дистанційно -
Операційний директор
40000 грн, Київ, Дистанційно -
Операційний директор
40000 грн, Львів