Резюме від 15 травня 2024 Файл

Олександр

Директор, керуючий

Вік:
66 років
Місто проживання:
Чорноморськ
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Oleksandr Chaika. У пошуку посади директора, керуючого цілісними майновими комплексами - бізнес центрами, житловими масивами або виробництвом та наданням послуг.
Також, розглядаю посаду завгоспом – маю базовий інструмент, робочий легковий автомобіль з причепом.
Надаю перевагу творчій праці з ненормованим робочим днем.
Вміння та навички: значний адміністративно -господарсько -управлінський досвід роботи, у т.ч. в критичних умовах, готовність і вміння цілодобово вирішувати господарські проблеми, ефективно використовувати та накопичувати наявні та невиявлені ресурси; організовувати та постійно забезпечувати функціонування згідно чинного законодавства пожежної безпеки та охорони праці; стратегічне мислення щодо досягнення довготермінових результатів господарської діяльності; комунікабельність та дипломатичність.
Досвід роботи:
1983 – 2008рр. – служба в ОВС, офіцер;
2008 – 2011рр. – начальник відділу безпеки, касових операцій, збереження цінностей, техукріпленності та інкасації ВАТ «Ощадбанк»;
2011 - 2021рр. - директор комунального підприємства - фірми «Райдуга» ( повне самостійне господарське та фінансове управління підприємством, цілісним майновим комплексом, наданням орендних, побутових та інших послуг населенню та суб’єктам господарювання ).
У термін мого керівництва комунальним підприємством – фірмою «Райдуга» підприємство завжди було прибутковим, при тому, що працювало виключно в межах чинного законодавства (повністю «по – білому»); податки у бюджети всіх рівней сплачувались своєчасно і у повному обсязі; у правовідносинах з податковими органами вигравав судові справи і досудові врегулювання (і виявляв підробки документів з боку податкових інспекторів); з турботою про людей створив комфортні та безпечні умови праці; найманим працівникам на атестованих робочих місцях за умовами праці зарплата завжди виплачувалась своєчасно і у повному обсязі з дотриманням соціальних гарантій; заходи з охорони праці робітників та пожежної безпеки були завжди на високому рівні, що підтверджувалось відповідними перевірками контролюючих органів. Неодноразово вигравав конкурси – обласний та місцеві, щодо фінансування різних проектів. Відкрив єдиний у м.Чорноморську пункт приймання вторсировини від фізичних та юридичних осіб, стовідсотково працюючий у межах чинного законодавства (трудового, податкового, екологічного та санітарного) і прибуткового. Контракт зі мною, як директором комунального підприємства, багаторазово укладався міським головою м.Чорноморська В.Я.Хмельнюком.
В даний термін зайнятий ресурсотворчістю у приватному порядку, розробкою складових систем закритого природного циклу (ЗПЦ), бізнес -плану рентабельного створення сталого продукту постійного вжитку.
Додаткова інформація: чесність, порядність; уважність до деталей; високий рівень стрес - та фізичної витривалості; хобі – спеціальна фізична культура та духовна практика; вирощування чистих екологічних лікарських трав та інш. рослин, інша творчість.
Коротко про себе: дата народження: 17.05.1958р.,
впорядковані документи, немобілізаційного віку,
освіта: вища, Одеський політехнічний інститут,
прож. м.Чорноморськ, смт.Олександрівка,
моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати