Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2024 Файл

Олександр

Директор, керуючий

Возраст:
66 лет
Город проживания:
Черноморск
Готов работать:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Oleksandr Chaika. У пошуку посади директора, керуючого цілісними майновими комплексами - бізнес центрами, житловими масивами або виробництвом та наданням послуг.
Також, розглядаю посаду завгоспом – маю базовий інструмент, робочий легковий автомобіль з причепом.
Надаю перевагу творчій праці з ненормованим робочим днем.
Вміння та навички: значний адміністративно -господарсько -управлінський досвід роботи, у т.ч. в критичних умовах, готовність і вміння цілодобово вирішувати господарські проблеми, ефективно використовувати та накопичувати наявні та невиявлені ресурси; організовувати та постійно забезпечувати функціонування згідно чинного законодавства пожежної безпеки та охорони праці; стратегічне мислення щодо досягнення довготермінових результатів господарської діяльності; комунікабельність та дипломатичність.
Досвід роботи:
1983 – 2008рр. – служба в ОВС, офіцер;
2008 – 2011рр. – начальник відділу безпеки, касових операцій, збереження цінностей, техукріпленності та інкасації ВАТ «Ощадбанк»;
2011 - 2021рр. - директор комунального підприємства - фірми «Райдуга» ( повне самостійне господарське та фінансове управління підприємством, цілісним майновим комплексом, наданням орендних, побутових та інших послуг населенню та суб’єктам господарювання ).
У термін мого керівництва комунальним підприємством – фірмою «Райдуга» підприємство завжди було прибутковим, при тому, що працювало виключно в межах чинного законодавства (повністю «по – білому»); податки у бюджети всіх рівней сплачувались своєчасно і у повному обсязі; у правовідносинах з податковими органами вигравав судові справи і досудові врегулювання (і виявляв підробки документів з боку податкових інспекторів); з турботою про людей створив комфортні та безпечні умови праці; найманим працівникам на атестованих робочих місцях за умовами праці зарплата завжди виплачувалась своєчасно і у повному обсязі з дотриманням соціальних гарантій; заходи з охорони праці робітників та пожежної безпеки були завжди на високому рівні, що підтверджувалось відповідними перевірками контролюючих органів. Неодноразово вигравав конкурси – обласний та місцеві, щодо фінансування різних проектів. Відкрив єдиний у м.Чорноморську пункт приймання вторсировини від фізичних та юридичних осіб, стовідсотково працюючий у межах чинного законодавства (трудового, податкового, екологічного та санітарного) і прибуткового. Контракт зі мною, як директором комунального підприємства, багаторазово укладався міським головою м.Чорноморська В.Я.Хмельнюком.
В даний термін зайнятий ресурсотворчістю у приватному порядку, розробкою складових систем закритого природного циклу (ЗПЦ), бізнес -плану рентабельного створення сталого продукту постійного вжитку.
Додаткова інформація: чесність, порядність; уважність до деталей; високий рівень стрес - та фізичної витривалості; хобі – спеціальна фізична культура та духовна практика; вирощування чистих екологічних лікарських трав та інш. рослин, інша творчість.
Коротко про себе: дата народження: 17.05.1958р.,
впорядковані документи, немобілізаційного віку,
освіта: вища, Одеський політехнічний інститут,
прож. м.Чорноморськ, смт.Олександрівка,
моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты