Леся
Фахівець безпечності харчових продуктів, інженер з якості, менеджер HACCP
- Employment:
- Part-time.
- Age:
- 34 years
- City of residence:
- Zolotonosha
- Ready to work:
- Cherkasy, Remote, Zolotonosha
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10025428
Work experience
Спеціаліст з якості
from 01.2023 to 09.2023
(8 months)
Аутсорсинг, Черкаси (Харчова промисловість)
Розробка, оформлення документів стандартизації та впровадження міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 22000:2018
Підтримання системи на високому рівні на всіх етапах виробництва
Розробка графіку та організація проведення внутрішніх аудитів.
Розробка внутрішніх процедур та робочих інструкції.
Організація та контроль забезпечення підприємства актуальними нормативними документами, дотримання вимог законодавчих та нормативно — правових актів, технологічних процесів та режимів виробництва.
Головний технолог
from 09.2020 to 11.2021
(1 year 2 months)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)
Організація технологічних процесів виробництва
Робота з технічною документацією, ведення звітності.
Розробка етикетки харчового продукту згідно з вимогами законодавства
Нормування процесів виробництва
Розробка технологічних процесів, рецептур,ТУ У
Вирішення оперативних технологічних питань у виробництві
Налагодження процесів роботи цеху
Дослідження причини браку на виробництві, участь у розробленні пропозицій щодо його запобігання й усунення
Розроблення нових продукції
Начальник лабораторії
from 10.2015 to 09.2020
(4 years 11 months)
Сільвер Фуд, Золотоноша (Харчова промисловість)
Організація лабораторного контролю якості готової продукції (фізико-хімічний, мікробіологічний контроль), сировини на відповідність стандартам.
Розроблення документації та введення в експуатацію цеху по виробництву кормів
Вдосконалення методів дослідження продукції.
Впровадження та підтримання в належному рівні системи безпечності харчових продуктів (ISO 22000).
Проведення навчання персоналу вимогам стандартів ISO.
Організація контролю санітарного стану на виробництві у відповідності з вимогами ISO 22000.
Контроль за метрологічним станом засобів вимірювальної техніки.
Робота з претензіям.
Робота з сторонніми організаціями.
Робота з презентаціями.
Мікробіолог
from 10.2011 to 10.2015
(4 years)
Еконія, Золотоноша (Харчова промисловість)
- Мікробіологічний контроль допоміжних матеріалів, сировини, готової продукції.
- Мікробіологічний контроль під час технологічного процесу та санітарно-гігієнічний контроль виробництва.
- Контроль виконання працівниками виробничого відділу усіх технологічних інструкцій.
- Участь в робочій групі по впровадженню і роботі на підприємстві системи НАССР;
Education
Харківський фармацевтичний університет
Якість, стандартизація, сертифікація, Харків
Higher, from 2016 to 2018 (2 years)
Менеджер (управитель) систем якості
Черкаський національний університет імені Б.Хмельницького
ННІ природничих наук, Черкаси
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)
ННІ природничих наук, вчитель біології, біолог, Черкаси
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)
Спеціалізація :Фізіологія людини та тварин
Additional education and certificates
Навчання "Внутрішній аудит"
2023
Навчання по бактеріологічним методам досліджень води питної , сертифікат. 2012
2012
освідчення на право виконання робіт з підвищеною небезпекою за програмою «Навчання працівників, які обслуговуються посудини, що
2012
«Сучасна лабораторія на харчовому підприємстві. Лабораторний і мікробіологічний контроль.НАССР в роботі лабораторії
2013
Конференція «Товарознавчі аспекти споживчих товарів», сертифікат.
2013
Навчання та отримання кваліфікації "Внутрішній аудитор системи менеджменту якості
2015
Стандарти та сучасні методи лабораторного контролю якості та безпеки харчових продуктів, сертифікат
2015
Курс «Основи безпечності харчових продуктів» ,АШАН,сертифікат.
2016
Навчання «Досвід розроблення та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у відповідності з вимогами міжна
2017
Навчання «внутрішній аудит системи управління відповідності з настановами ІSO 9001 Прктичні аспекти», наявність сертифікату
2017
Маркування харчових продуктів згідно з змінами
2020
Knowledge and skills
References
Портянко Тетяна Михайлівна
НВКЯ, Еконія
Additional information
Не одружена, маю сина 1рік,8 місяців!
More resumes of this candidate
Cherkasy, Zolotonosha
Higher education · Part-time
- Спеціаліст з якості, аутсорсинг, 1 year 4 months
Similar candidates
Офис-менеджер, администратор, инженер по качеству, начальник отдела качества
9000 UAH, Berdiansk, Remote
Фахівець HACCP (безпечність харчових продуктів)
Remote
Менеджер якості, старший інженер, технолог
20000 UAH, Lviv, Remote
QA-інженер, водій, HR-менеджер, адміністратор, оператор лінії, контролер якості
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Аудитор, інженер, менеджер з якості, стандартизації, сертифікації
Zaporizhzhia, Remote