- PRO
Serhii
Консалтинг спеціаліст (запуск закладів різних форматів, ребрендинг), директор ресторану, бренд-шеф, 85 000 UAH
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 35 years
- City:
- Rivne
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/1003074/
Work experience
Шеф-кухар
from 04.2025 to now
(4 months)
Flame Garden, Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Розробка плану ребрендінгу
Навчання роботі з POS-системами
Складання технологічних карт(калькуляційних)
Організація роботи та виробничих процесів
Навчання персоналу
Тренінги персоналу
Директор ресторану, Шеф-кухар
from 11.2024 to 05.2025
(6 months)
Ikura, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск з нуля
Ремонт з нуля
Набір команди
Відкриття закладу
Організація оптимізація роботи
Фінансові звіти
Проробки меню
Налаштування та оптимізація реклами
Співзасновник
from 12.2023 to now
(1 year 8 months)
Консалтинг РЕСТОВІЗІЯ, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск закладу з нуля
Підбір приміщення
Планування кухні та торгового залу
Прописання концепту для закладу
Створення меню кухня, бар
Навчання персоналу всім процесам для якісної роботи
Контроль та оптимізація фінансової частини
Шеф-кухар
from 09.2023 to 06.2024
(9 months)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР
Шеф-кухар
from 08.2023 to now
(2 years)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
Су-шеф
from 03.2023 to 10.2023
(7 months)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,
Директор ресторану
from 09.2014 to 12.2015
(1 year 3 months)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Власник кавʼярні - пекарні
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів
Директор
from 09.2013 to now
(11 years 11 months)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.
Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
м. Рівне
тел. [
e-mail: [
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».
Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»
Шеф-повар
from 03.2012 to 08.2012
(5 months)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.
Сушист
from 01.2008 to 11.2008
(10 months)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
НУХТ
Инженер технолог, Каменец-Подольский
Higher, from 2009 to 2011 (2 years)
Language proficiencies
- English — average
- Russian — fluent
- Polish — average
Similar candidates
-
Керівник ресторану
Rivne, Ivano-Frankivsk , more 2 cities -
Керівник виробництва
Rivne -
Керівник
Rivne -
Головний інженер, керівник
50000 UAH, Rivne, Vinnytsia , more 6 cities -
Генеральний, операційний директор, головний інженер
Rivne, Dnipro , more 8 cities