• PRO

Serhii

Консалтинг спеціаліст (запуск закладів різних форматів, ребрендинг), директор ресторану, бренд-шеф, 85 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
35 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 04.2025 to now (4 months)
Flame Garden, Ковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню
Розробка плану ребрендінгу
Навчання роботі з POS-системами
Складання технологічних карт(калькуляційних)
Організація роботи та виробничих процесів
Навчання персоналу
Тренінги персоналу

Директор ресторану, Шеф-кухар

from 11.2024 to 05.2025 (6 months)
Ikura, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск з нуля
Ремонт з нуля
Набір команди
Відкриття закладу
Організація оптимізація роботи
Фінансові звіти
Проробки меню
Налаштування та оптимізація реклами

Співзасновник

from 12.2023 to now (1 year 8 months)
Консалтинг РЕСТОВІЗІЯ, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск закладу з нуля
Підбір приміщення
Планування кухні та торгового залу
Прописання концепту для закладу
Створення меню кухня, бар
Навчання персоналу всім процесам для якісної роботи
Контроль та оптимізація фінансової частини

Шеф-кухар

from 09.2023 to 06.2024 (9 months)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР

Шеф-кухар

from 08.2023 to now (2 years)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції

Су-шеф

from 03.2023 to 10.2023 (7 months)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,

Директор ресторану

from 09.2014 to 12.2015 (1 year 3 months)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Власник кавʼярні - пекарні
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів

Директор

from 09.2013 to now (11 years 11 months)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.

Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.


м. Рівне
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».

Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»

Шеф-повар

from 03.2012 to 08.2012 (5 months)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.

Сушист

from 01.2008 to 11.2008 (10 months)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

НУХТ

Инженер технолог, Каменец-Подольский
Higher, from 2009 to 2011 (2 years)

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Polish — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: