Сергій
Директор ресторану, шеф-кухар, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Ровно
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1003074
Опыт работы
Шеф-повар
с 09.2023 по наст. время
(9 месяцев)
SIAM паназійська кухня, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Перезапуск заклада , повна зміна формату з кав'ярні до закладу паназійської кухні
Розробка меню за бажанням замовника
Робота з підбором та навчанням персоналу
Робота по НАССР
Шеф-повар
с 08.2023 по наст. время
(10 месяцев)
RESET, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню (Американський стрід-фуд) , запуск та координування роботи закладу
Робота по НАССР
Розробка та контроль стандартів роботи та прийому продукції
Су-шеф
с 03.2023 по 10.2023
(7 месяцев)
Optima Collection Бергшлосс Рівне - Reikartz, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню
Навчання персоналу
Робота по НАССР
Участь у проведенні та організації Гастро вечері з аукціоном для ЗСУ!
Робота по НАССР
Кейтеринг, конференц-сервіс
Забезпечення якісного харчування футбольних команд таких: Шахтар Донецьк (Всі команди Основа, молодіжка, жіноча), Колос, Динамо Київ (жіноча, молодіжка), ЛНЗ, Минай, ФК Олекландрія,
Директор ресторану
с 09.2014 по 12.2015
(1 год 3 месяца)
BROWNIE, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Мав власну пекарню-кав'ярню
розробляв меню кухні, бару та кальянів
Шеф-повар
с 03.2012 по 08.2012
(5 месяцев)
Парк-готель «Швейцарія», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка та впровадження меню, європейська та японська кухня
Оптимізація та злагодження роботи кухні
(всі процеси + робота з накладними + проведення інвентаризацій і тд.) Приймав участь безпосередньо у відкритті ресторану. До відкриття ресторану займався впровадженням та відпрацюванням меню.
Сушист
с 01.2008 по 11.2008
(10 месяцев)
БЦ «Турбіна», Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор
с 01.2007 по наст. время
(17 лет 5 месяцев)
2007-2019, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)
Маю досвід керівництва кафе-баром, рестораном. Мав штат працівників 26 чоловік.
Є навик проведення співбесід та підбору персоналу по реальних здібностях претендента на посаду.
Володію навиком складання різнопланових меню, індивідуально під тип закладу, або побажання власника.
Маю водійські права категорії В, і власний автомобіль.
м. Рівне
тел. [
e-mail: [
Освіта – 2005 – 2009 рр. РКЕБ (Рівненський коледж економіки та бізнесу)
Спеціальність: «Технолог харчування» (молодший спеціаліст)
2009 – 2011р. Філія Київського Національного Університету Харчових технологій в місті Кам’янець Подільський
Факультет: «Харчова технологія та інженерія»
Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» (магістр, заочний факультет)
Навчальні курси – 2011 р. Курси барменів у «Західноукраїнській асоціації барменів». Успішно пройшов курс навчання отримавши диплом з відміткою «відмінно».
Знання мов – Російська, українська (вільно); англійська (розмовний рівень) , Польська ( розмовний рівень)
Інші навики – Впевнений користувач ПК:
MS Office (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint). Графічні редактори (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw, 3DS MAX дизайн+3d графіка).
Посвідчення водія категорії «B»
Образование
НУХТ
Инженер технолог, Каменец-Подольский
Высшее, с 2009 по 2013 (3 года 4 месяца)
Знание языков
- Английский — средний
- Русский — свободно
- Польский — средний
Похожие кандидаты
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Ровно, Днепр
,
еще 8 городов
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Ровно, Житомир
,
еще 8 городов
Керівник відділу продажів, РОП, проєкт-менеджер, керуючий, комерційний директор
Ровно, Винница
,
еще 7 городов
Керівник, керуючий, заступник керуючого, менеджер, адміністратор
Ровно
Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Ровно, Винница
,
еще 6 городов