Resume from May 18, 2024 File

Наталя

Менеджер з продажу

Age:
42 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Сулятицька Наталія Володимирівна
Дата народження: 10 квітня 1982 року.
Домашня Адреса: м. Івано-Франківськ, вул.Вовчинецька 198/кв56
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)– моб.
e-mail – [open contact info](look above in the "contact info" section)
сімейний стан – заміжня, виховуємо сина 15р. доню 9р. син 2р.
Освіта: 1988 – 1999рік – Барська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;
1999 – 2004рік – Тернопільська академія народного господарства. Інститут комп’ютерних технологій, спеціальність – «Економічна кібернетика», диплом з відзнакою.
2004 – 2005рік – Тернопільська академія народного господарства (центр підготовки магістрів). Економіко-правове регулювання підприємницької діяльності.
Досвід роботи:
Липень 2019-по сьогоднішній день менеджер із продажу промислової фурнітури, адміністратор інтернет-магазину. В даній сфері працюю по сьогоднішній день. Займалась консультуванням клієнтів по телефону Формування рахунків, видаткових накладних. Самостійно розробляла рекламні банери і листи, каталог компанії, обробка фото, внесення змін на сайт.
На сьогоднішній день також маю досвід пошуку клієнтів по території Європи, зокрема Польща, Чехія, Молдавія. Також самостійно оформляла документи для експорту товару у Польщу та Молдавію.
Квітень 2019р-по липень 2019 економіст із праці філії ПХЗ “|Карпативибухпром”. Основні обов’язки нарахування заробітної плати при погодинні і відрядній системі оплати праці працівникам філії, звіти з праці і зарплати для основного підприємства і державних органів.
Травень 2018р – січень 2019р бухгалтер “ ПП НВФ СТІМ ”. Авансові звіти, прихід, розхід, реєстрація податкових накладних і податкового кредиту.
2017 (березень)- травень 2018р Економіст в “Комунальний заклад Міська поліклініка №5”.Робота пов’язана із ФУ Івано-Франківської міської ради, ДКСУ України в м. Івано-Франківську і іншими державними органами і організаціями. Калькуляція вартості медичних послуг, робота з кошторисами, планами асигнувань і плани використань грошових коштів у бюджетних установах, збирання і обробка необхідної інформації і статистичних даних, необхідних для подальшої роботи, аналітичні звіти для вищестоящих організацій. Робота в програмі АСУ Бюджет міста, АСУ Структура зарплати і інші.
Січень 2017-лютий 2017 Робота в “Копієчка’’ на посаді аналітика 1С відділу маркетингу. Займалась аналізом продаж і ефективність проведення маркетингових акцій.
2013(листопад)- 2016 декретна відпустка. За період декретної відпустки займалась продажами товарів в мережі Інтернет, на торгових майданчиках і соціальних мережах.
Грудень 2010 - переведена на посаду економіста ТзОВ “Бетон Груп –IF”. , березень 2013 0.5 ст бухгалтер.
Основні обов’язки: аналіз господарської діяльності підприємства, організація управлінський обліку, аналіз прибутковості будівельних об’єктів,
а також виконання інших аналітичних завдань директора та фінансового директора.
березень 2006р. по грудень 2010р – будівельна компанія “Комфортбуд-2”, посада економіст з праці та 0,5 ставки касира.
Основні обов’язки: робота з документами (табелі, наряди, акти виконаних робіт); нарахування основної і додаткової заробітної плати працівникам; виплата заробітної плати; аналіз ефективності використання робочого часу;
досвід роботи з готівковими коштами
жовтень 2004 – липень 2005рр. – Барський спиртовий комбінат, Вінницька область, посада – економіст з праці.
липень 2005 – листопад 2005рр. – Барський спиртовий комбінат, Вінницька область, посада – економіст зі збуту готової продукції..
Навчальна практика в 2003 році на ДАХК (Державна акціонерна холдингова компанія) “Артем” м. Київ, переддипломна практика в 2004 році - Барське безбалансове відділення №10 “Промінвестбанк”.
Особисті якості: Сумлінна, вміння працювати в колективі, відповідальна, люблю і вмію навчатись новому.
Знання мов: Українська, Російська, Англійська (базовий рівень).
Досвід роботи з різними версіями 1С, і адаптованими програмами, програми для ведення управлінського обліку. Гарні знання Microsoft Excel на рівні просунутого користувача, формули, зведені таблиці.
Шукаю буль-яку роботу, адміністративну, менеджерську, бухгалтерську, менеджера ЗЕД і інші, яка була б сумісна із вихованням дітей у дружньому, не токсичному колективі із 8-годинним графіком роботи. Вітається можливість 1-2 рази на тиждень працювати із дому.
По оплаті праці готова розглядати оплату від 20 тис. грн.. і більше, оскільки на даний момент користуватись послугами няні для найменшого сина.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: