Resume from March 4, 2024 File

Скляр

Няня, вчитель ГПД, бариста, хостес, адміністратор

Age:
23 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Я, Скляр Варвара Ігорівна(28.01.2001р.н.)
Раніше здобувала освіту вчителя молодшийх класів, закінчила педагогічний коледж, поступила в КУБГ на початкову освіту, але не закінчила (до отримання диплому бакалавра не довчилася пів року) , також поступила в 2022р в КНУТКІТ на спеціальність «Драматургія кіно і телебачення» але наразі не навчаюся.
Мала змогу багато працювати з дітьми (з 2016 року) :
Волонтерська діяльність, проведення заходів для дітей-сиріт, дітей з обмеженими можливостями під керівництвом Тетяни Тимченко (дитячий, сімейний психолог, арт-терапевт, логопед-дефектолог),
Працювала аніматором-ведучою дитячих свят в ДРС «Еxperient» під керівництвом Олени Винник, мала підробіток в ЦСР «МамаРада» нянею на годину, аніматором; була помічницею в основательки першої в місті школи етикету. «BeeFriends» ,Ксенії Коваленко, мала досвід ведення гуртку (3 місяці) англійської мови для самих маленьких (3-6 років) при Жовтоводській СЗШ №3, проходила практики у м. Жовті Води СЗШ №3, у м.Київ: НВК *ДОМІНАНТА*, НВК *ЕКОНАД*.

Проходила практику в ТОВ «Телець» ДОЛ «Молода Гвардія»(Бердянськ) з 04.06.19 по 25.06.19р

Також працювала (не практика) в ДТ «Лазурна Райдуга» 2 зміни в 2020році, та 2 зміни в 2021році.

(Обовʼязки в таборах: робота з дітьми віком від 7 до 14 років (залежно від зміни та табору) контролювання побуту, дисципліни, режиму дня, організація заходів згідно з розкладом табору, спілкування з дітьми, проведення тренінгів, бесід, творчих майстер-класів).

Маю досвід роботи баристою в кавʼярні « Aromat Coffe» (1.04.21- 13.09.21) та «sc_in_60» (11.11. 21 – 08.10. 22)
Також є досвід менеджера з продажу

Особистісні якості:
Життєрадісна, витривала, енергійна,достатньо балакуча,коли треба.
Впораюся з великою кількістю завдань, маю великі здібності до імпровізації, будь-які конфлікти вирішую мирно і спокійно, легко йду на контакт і знаходжу спільну мову з дітками і дорослими будь-якого віку; створюю комфортну ,сімейну атмосферу навколо себе, є нескінченний запас ентузіазму, та схильність закохуватися у справу,якою займаюся.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: