Resume from May 30, 2024 File

Олена

Менеджер, керівник

Age:
43 years
City:
Bucha

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Крючек Олена Петрівна
Вік : 41 рік
Місто: Буча
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейний стан: одружена, маю доньку 14 років.

Досвід роботи:
З 1997 року по 2003 рік навчалась в Академія Державної Податкової Служби України в м.Ірпінь, спеціальність облік і аудит, закінчила магістратуру.
З 01.08.2002 по 11.04.2007 Державна податкова інспекція у Солом»янському районі м.Києва , на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор першого рангу відділу документальних перевірок справляння місцевих , ресурсних та неподаткових платежів Управління аудиту юридичних осіб.
З 12.04.2007 по 13.08.2007 Державна податкова адміністрація в Київській області, на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор відділ супроводження окремих перевірок Управління аудиту юридичних осіб.
З 14.08.2007 по 22.09.2014 Державна податкова інспекція у Солом»янському районі м.Києва , на посаді Головний державний податковий ревізор-інспектор першого рангу відділу податкового аудиту окремих платників Управління податкового аудиту.
22.09.2014 звільнилась з займаної посади за згодою сторін.
З 2014 року по 2016 рік мала власний інтернет-магазин текстилю.
З 2016 року по 24.02.2022 допомагала чоловікові вести власну справу.
На сьогоднішній день безробітна.
Знання і навики: в період роботи в податковій інспекції отримала практичний досвід проведення аудиту підприємств, робота з первинними документами, виявлення невідповідностей до чинного законодавства. Маю досвід комунікативних здібностей з керівниками та управлінцями підприємств. Весь час працювала в команді, вмію налагоджувати колективну співпрацю.
За час роботи в інтернет-магазині набула навичок безпосередньої роботи з кінцевим покупцем, роботи з запереченнями та отримання оплат.
Отримала навики реклами в інтернеті та ведення сторінок в соціальних мережах, досвід роботи з постачальниками.
Впевненно користуюсь ПК, вмію знаходити інформацію в інтернеті, уважно працюю з електронними та паперовими документами, маю хист до освоєння нових знань, ввічлива, комунікабельна, стресостійка.
В майбутній роботі бажаю знайти дружній і професійний колектив в якому можна зростати в кар»єрі і набувати нових професійних знань.

Similar candidates

All similar candidates