Resume from April 15, 2024 File

Павло

Менеджер по роботі з клієнтами

Age:
43 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Захарчук Павло Романович
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Закінчив Івано Франківський Національний технічний університет нафти і газу . Факультет економіки і менеджменту ( спеціальність - менеджмент у виробничій сфері )
Першою роботою була посада менеджера комерційного відділу ВАТ «Промприлад». Основні обов”язки - продаж промислових та побутових лічильників газу, ведення ділової документації . Продажі відбувались як по телефону, так і на виставках продукції .
Наступне місце роботи – обласне телебачення «Галичина » , на посаді оператора трансляції телевізійних програм .Тут я отримав навики роботи з комп”ютером , оволодів програмами Word, Excel, Adobe Audition.
Також працював менеджером з продажу інтернету та телебачення провайдера « Воля» .Відомо, що реклама - це рушій бізнесу , тому вдало описати всі переваги послуг інтернету та телебачення , було моїм обов”язком .
Майже рік я працював менеджером з продажу банківських продуктів в ПрАТ « Ідея банк ». Сумарний обсяг кредитів за місяць становив 350 -400 тис. грн..
Механік господарського відділу виконавчого комітету Івано Франківської міської ради . На цій посаді я навчився : вести табель робочого часу працівників , оформлювати дорожні листи та інші документи , перевіряти їх правильність – наявність реквізитів і штампів . Контролювати записи показників одометра , а також отримання і залишки пального .
Маю організаторські здібності та відмінне почуття гумору , з легкістю вирішую конфліктні ситуації

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: