Resume from April 23, 2024 File

Лілія

Бухгалтер

Age:
36 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

резюме

П.І.Б. Калініченко Лілія Анатоліївна
Дата народження: 11 вересня 1987р.
Адрес: м. Київ, м. Осокорки, Дніпровська набережна, 26г.
Контактний телефон: моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дитина 6,4роки.
Бажана посада: Бухгалтер, помічник гол. бухгалтера, головний бухгалтер віддалено.
Освіта:
2006г.Курси (1С-бухгалтерія, національні та міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, податкове законодавство, ведення фінансової документації.)
2003-2006рр. Малинський лісотехнічний технікум за спеціальністю «Бухгалтерський облік», отримала диплом молодшого спеціаліста.
2007-2011рр. Житомирський Національний Агроекологічний Університет, отримала диплом бакалавр за спец. «Облік і аудит» 2011-2012гг.- диплом спеціаліста.
Досвід роботи:
ТРК «Караван» 05.11.06-28.04.07гг.-касиром.
ТОВ «Гемма» 01.05.07-28.10.07р.
Ведення бухгалтерського обліку в 1С, розрахунки з постачальниками, підготовка звітних форм.
ТОВ «МС Ойл Кард» - бухгалтер 01.11.07-01.01.09р.
Прийом замовлень від менеджерів, а також клієнтів, відправлення рахунків по факсу та електронної пошти, виписка довіреностей, реєстрація вихідної та вхідної документації, друкування документів, формування реєстрів, виписка рахунків, податкових накладних, актів виконаних робіт.
ТОВ «Вина Лівадії» - оператор ПК 01.08.09-22.09.09р.
Прийом заявок від торгових представників і оформлення їх в програмі «1С», аналіз дебіторської заборгованості, оформлення документації в програмі «1С» (видаткові накладні, податкові, відвантажувальні ордери, ТТН, контрольний лист, поворотні накладні) формування звітності.
ТОВ «Вина Лівадії» -ст.бухгалтер 22.09.09-31.07.11гг. (Торгівля) 1С 7.7
Ведення товарного обліку на підприємстві;списання нестач, оформлення повернень від клієнтів, формування коригувань. Звірка залишків по товару, Облік ТМЦ (оприбуткування, списання, переміщення і т.д.), підготовка інвентаризаційних відомостей і проведення інвентаризацій по ТМЦ,внесення номенклатурних позицій товару в програму,облік взаєморозрахунків з постачальниками ,контроль надходження грошей і відстеження дебіторської заборгованості,рознесення банківської виписки,переоцінка товару,ведення книги РРО по СПД,ведення касових операцій (Z-Х звіти). Складання актів звірок з покупцями,введення договорів, ліцензій , ведення карток клієнтів,ведення касових операцій (ПКО, ВКО, Касова книга).
ТОВ «Автолюкс-Сервіс ЛТД» - бухгалтер 01.10.2011-30.06.2014 (послуги + торгівля паливом) 1С 8.2
Введення і обробка в базі 1С 8.2 даних первинної документації, а саме: формування і виписка рахунків покупцям,- формування актів і видаткових накладних,- вивантаження даних з РРО в базу 1С,- внесення документів від постачальників (рахунків-фактур, прибуткових накладних, акти виконаних робіт, податкових накладних, авансових звітів), а також внесення в програму даних про контрагентів,- проведення інвентаризації на підприємстві,- робота в клієнт-банку (4 клієнт банка), рознесення банківської виписки в 1С
ТОВ «Арагон Плюс» - бухгалтер 01.10.11- 30.06.2014 (перевезення нафтопродуктів) 1С 7.7
Ведення первинної бухгалтерії (виписка рахунків, накладних всіх типів, довіреності);
Ведення СПД (2 група);. Звірка з постачальниками і покупцями,-ПДВ: виписка податкових накладних та їх реєстрація (М.Е.Doc),- внесення податкового кредиту,- складання статистичної звітності.
ТОВ «Вино Лівадії» - старший бухгалтер 01.07.2014-30.11.2015 (торгівля винами)
Ведення первинної бухгалтерії (виписка рахунків, накладних всіх типів, довіреності),-ПДВ: виписка податкових накладних та їх реєстрація (М.Е.Doc), допомога головному бухгалтеру в складанні квартальної, річної звітності.
ТОВ «Грейд» - бухгалтер 01.03.2016- 06.05.2020 (виробництво меблів)
Виписка рахунків, випуск продукції, виписка податкових накладних.
З 01.05.2018 головний бухгалтер в Інтернет магазині з продажу відеоспостереження по теперішній час віддалено.
Повне ведення всіх ділянок пов'язані з діяльністю підприємства,здача звітів ЄСВ об’єднана, Баланс, Податкова декларація,Податок на прибуток,нарахування та виплата заробітної плати.
Виписування рахунків, накладні, податкові накладні та реєстрації в ЄДР.
З 01.05.2018 ведення ФОП 2гр. Без найманих працівників по теперішній час віддалено
Сплата податків та рахунків.
Здача річних звітів ЄП, єдиний соціальний внесок.
З 01.02.2019 р по теперішній час головний бухгалтер ОСББ віддалено
Повне ведення всіх ділянок бухгалтерії пов'язаних з діяльністю:
Облік нарахувань та сплати внесків співвласників на управління ОСББ; - облік витрат на управління та обслуговування діяльності ОСББ; - нарахування та виплата заробітної плати персоналу ОСББ; - формування та подання щомісячної та річної фінансової, статистичної, податкової звітності; - ведення бухгалтерського обліку за допомогою онлайн - сервісу ; - контроль витрат відносно кошторису, затвердженого загальними зборами ОСББ; - консультування з інших питань щодо управління та обслуговування діяльності ОСББ..

Додаткові відомості: Впевнений користувач MS Windows, MS Office, Internet, Клієнт банк (Приват банк, Укрсиббанк, Universal банк, Укргазбанк), Медок, Соната, Вчасно, Електронний кабінет платника , 1С 7.7., 1С 8.2,1С 8.3, ОСББ- онлайн, ЖКГ, ДАХ.
Особисті якості:
комунікабельна не конфліктна, відповідальна, цілеспрямована.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: