Resume from April 24, 2024 File

Сергій

Технолог харчової промисловості, розробник

Age:
48 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Odesa, Remote, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 7 вересня 2023
Шилко Сергій Анатолійович
Технолог-розробник харчової промисловості, 25 000 грн
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:48 років
Місто проживання:Київ
Готовий працювати:Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Полтава, Харків, Дистанційно, Кременчук
Контактна інформація
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Соц.активність: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Досвід роботи
Технолог розробки та впровадження нових харчових продуктів
з 01.2018 по нині (5 років 8 місяців)
Технологічна академія талантів, КИЇВ (харчові підприємства України та закордонні)
Десятки успішних проектів, дистанційно та на виробничих потужностях виробників
Впровадження у масове виробництво фантазії керівників підприємств
Підвищення рівня кваліфікації персоналу шляхом консультації протягом проектів та на умовах абонентського обслуговування
Освіта
вищі навчальні заклади, технікуми, ліцеї
різні, різні
Вища, з 1975 по 2018 (43 роки)
дісвід теоретичних знань та практик
Знання мов
Англійська ─ просунутий
Додаткова інформація
Якщо Ви працюєте над новинками - зробимо це разом!

Проектно-аплікаційний технологічний консалтинг дозволяє випустити новинки асортименту в стислі терміни!

Стисло перелік продуктів, що Ви можете втілити в життя за моєї допомоги наступний:

Цукерки
Мармелад, в т.ч з алкоголем
Зефір
тощо…

Термостабільні та нетермостабільні начинки

Згущене молоко
Сметанний продукт
Сир твердий
Сир плавлений
Сирний продукт
Сирний десерт

Снеки
Суміші спортивного харчування
Функціональні напої
Соки та соковмісні напої
Вода столова та "солодка"

Соуси

Консервація


Зазвичай терміни провадження новинок - від декілька днів до декілька тижнів!

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/5152007/

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: