Resume from March 26, 2024

Олександр

Керівник ресторану, підрозділу ресторанного господарства

Employment:
Full-time.
Age:
57 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Операційний директор групи ресторанів

from 08.2004 to 03.2022 (17 years 7 months)
"Кумпель-груп", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

2019 по 2022р. працював за кордоном. З 2008 по 2019р.Ресторан «Дарвін», ресторан-пивоварня «Кумпель», ресторація «Кумпель», ресторанний комплекс «Голодний Микола», заготівельна кухня полуфабрикатів. Входять до складу групи ресторанів «Кумпель-груп» м.Львів
01.07.2004…01.03.2019р. ( 15 років )
ТзОВ «Перша літера», СУПП ТзОВ «Кастелярі», ТзОВ «Кумпель-2»
•Відкриття ресторанів з «Нуля»
•Участь у розробці концепції, організаційний контроль на етапі будівництва та тендерний підбір обладнання, підготовка до відкриття ресторану.
•Побудова бізнес -процесів роботи ресторанів (кухня, бар, складський облік, бухгалтерія, служба сервісу) з метою раціонального використання всіх ресурсів на підвищення фінансових показників та рентабельності.
•Розробка, впровадження та контроль операційних показників з метою підвищення продуктивності праці та оптимізації затрат.
•Аналіз ефективності роботи персоналу ресторана.
•Розробка та впровадження нової системи оплати праці для працівників ресторанів .
•Прийняття кадрових рішень про прийом чи звільнення керівників та лінійного персоналу ресторанів
•Розрахунок преміальних показників для системи мотивації.
•Бюджетування доходів та операційних витрат мережі ресторанів.
•Контроль дотримання бюджетних показників та операційний вплив на досягнення фінансових показників діяльності
•Планування внутрішніх аудиторських перевірок на локаціях, аналіз їх результатів, контроль за виправленням виявлених недоліків чи порушень
•Розробка та впровадження системи оцінки рівня сервісу ресторанів з клієнтської сторони
•Формування завдань адміністративному персоналу та контроль їх виконання.
•Участь у розробці спеціалізованих програм навчання адмінскладу та лінійного персоналу ресторанів.
•Контроль нововведень.
•Участь у розробці маркетингових активностей та визначення їх ефективності
•Контроль за дотриманням існуючих міжнародних стандартів ISO. ( Організація контролю дотримання існуючих міжнародних стандартів ISO та українського законодавства в області стандартів якості та безпеці харчових продуктів, включаючи стандарти якості та безпеці по системі НАССР )

Knowledge and skills

Уважність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: