Resume from April 30, 2024 File

Юрій

Технічний директор, головний інженер

Age:
58 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Посаду технічного директор / головного інженера

Кисленко Юрій Вікторович
Повна, часткова зайнятість
Місце проживання – Київ, Дніпро
Готовий працювати – Київ, Дніпро, Львів, інші міста
Контактна інформація:
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) Ел. Пошта – [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта : - вища Дніпропетровській інститут інженерів залізничного транспорту. Будівництво залізничних доріг. Закінчив з червоним дипломом.
• Маю сертифікат інженера проектувальника ГІП.
Навички та вміння:
• Ведення об’єктів з початку і до введення в експлуатацію;
• вільне читання проектно-кошторисної документацій;
• досконале знання технології, способів та безпечних методів виконання будівельно- монтажних робіт, ДБН та правил будівництва;
• знання сучасних технологій будівельних робіт;
• розробка планів виконання будівельно -монтажних робіт (БМР) та ремонтних робіт керівництво роботами на декількох об’єктах одночасно;
• складання бюджетів проекту;
• повне та своєчасне забезпечення БМР матеріалами, машинами та механізмами, складання виконавчої документації;
• маю знання та досвід провести оцінку проектних рішень для вибору найбільш економічно доцільних;
• проведення тендерів на закупівлю робіт та послуг;
• досвід участі в тендерах;
• контроль за використанням бюджетів проекту та термінів БМР;
• розумію всі будівельні процеси які відбуваються на будівельному майданчику та можу скоординувати їх для досягнення необхідних результатів;
• навички побудови команди проекту, відділу, будівельного підрозділу підприємства;
• постановка завдань робітникам, визначення першочергових завдань, вмію працювати керівником як службі Замовника так і Підрядника.
• ведення переговорів на різному рівні з контролюючими органами, замовниками, підрядниками.
Досвід роботи:
Маю досвід 20 років у створенні та керуванні технічними департаментами великих торгових та будівельних компаній України, досвід керівництва будівельними проектами у напрямках будівництві торгових та офісних приміщень, логістичних комплексів, монтажу промислових котлових агрегатів потужністю до 20 мВт, монтаж технологічних трубопроводів з вуглецевих, нержавіючих сталей, композитних матеріалів, монтаж виробничих ліній промислових підприємств та підприємств харчової промисловості, монтаж інженерних систем теплопостачання, холодопостачання, водопостачання, водовідведення, стислого повітря, вентиляції та кондиціювання і т.і.
2013 р.- по теперішній час Технічний директор ТОВ «Українська монтажна компанія» підрядна компанія з монтажу енергетичного обладнання котлоагрегати потужність 20 Мвт, технологічних трубопроводів, монтаж обладнання промислових підприємств трубної промисловості. Досягнення – реалізовано 38 проектів з монтажу систем тепло, водо, холодо постачання, стислого повітря, монтажу котельного обладнання, технологічних ліній та т.і. для таких замовників як ПАО «Інтерпайп Україна», Фабрики «ROSHEN», ООО «ТРЦ ЛАВИНА», ТЦ «ФОРУМ_ЛЬВОВ, КЕРНЕЛ ГРУП, Кроношпан та інщі.
2011 – 2013 рр. Технічний директор ТОВ «Сінергія» м. Київ підрядна компанія з монтажу обладнання та трубопроводів з нержавіючої сталі молокопереробних підприємств. За час керування виробничим відділом компанії проведена оптимізація структури виробничого підрозділа, подолана збитковість роботи компанії за рахунок зменшення витрат на проведення будівельно-монтажних робіт. Виконані роботи з монтажу обладнання для компаній «DANON», Шосткінскій молокозавод.
2008-2010 рр. Керівник департаменту будівництва ТОВ «Еко Маркет». Служба Замовника. Пошук локацій будівництво та відкриття торгівельних об’єктів (супермаркетів) у Київський, Донецький областях. Основні досягнення: розробка стандартів будівництва об’єктів торгівлі, що привело до зниження вартості будівництва 1 кв.м торгівельних площ на 13%, створення департаменту будівництва, оптимізація структури управляння проектами, зменшені витрати на супроводження проектів на 35%, своєчасний введення об’єктів в експлуатацію, зменшення вартості будівельно-монтажних робіт на 15%, за час роботи побудовано 10 супермаркетів площею 1000 -1500 м2.
2006-2008 рр. підприємства групи «Альфа» м. Дніпро, служба Замовника – головний інженер, будівництво логістичних комплексів загальною площею до 140000 м2.
2003-2006 рр. Провідний менеджер регіону ТОВ «АТБ – торгстрой» служба замовника - будівництво та реконструкція торгівельних комплексів у Дніпропетровській, Запорізький, Миколаївський областях. Основні досягнення -своєчасне введення об’єктив, без перевищення бюджетів та в установлені терміни. Керування групою менеджерів які реалізовували до 20 об’єктів на рік.
Особисті якості:
Чесний, завжди відстоюю інтереси підприємства на яке працюю. Відповідальний, порядний, наполегливий, уважний до деталей, аналітичне мислення, стійкий до стресових ситуацій. Маю водійське посвідчення. Маю авто. Готовий до відряджень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: