Resume from February 6, 2024 File

Людмила

Спеціаліст з персоналу

Age:
51 years
City of residence:
Lypova Dolyna
Ready to work:
Romny

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е
СЕМЕНЧЕНКО ЛЮДМИЛА, вік : 50 років, телефон [open contact info](look above in the "contact info" section), електронна пошта :[open contact info](look above in the "contact info" section).Проживаю в смт.Липова Долина Роменського району Сумської області по вул.Роменська, буд.№ 76 кв.35.
Досвід роботи :
з 20.05.2015 по 16.09.2022 працювала на посаді головного спеціаліста Липоводолинського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Сумській області. До моїх посадових обов’язків входило : оформлення, виготовлення та видача біометричних документів - паспортів громадянина України у вигляді IDкартки та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Вклейка до паспорта у вигляді книжки фотокарткипри досягненні 25- чи 45-річного віку.
з 13.05.2014 по 06.02.2015 перебувала на обліку у Липоводолинському районному центрі зайнятості.
з 04.10.2013 по 05.05.2014 працювала на посаді заступника голови Липоводолинської районної державної адміністрації з соціальних та гуманітарних питань. До моїх посадових обов’язків входило : здійснення координації та спрямовування діяльності установ і організацій соціальної сфери району щодо реалізації та забезпечення надання соціальних послуг державної влади та місцевого самоврядування з питань діяльністю соціальної сфери району.
з 23.04.2002 по 03.10.2013 була обрана секретарем селищної ради. До моїх посадовихобов’язків входило :організовувала підготовку та скликала сесії селищної ради. Забезпечуваласвоєчасне доведення рішень ради до виконавців. Сприяла депутатам селищної ради у здійсненні їх повноважень. Вирішувала питання пов’язані з діяльністю ради, її органів та установ і організацій, що підпорядковані раді.Виконувала обов’язків секретаря виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради.
з 18.07.1996 по 22.04.2002 працювала в Липоводолинській районній державній адміністрації на посадах : спеціаліста відділу субсидій, потім переведена на посаду головного спеціаліста відділу. З червня 2001 року призначена заступником начальника управління праці та соціального захисту населення – начальником відділу субсидій. До моїх посадових обов’язків входило : оформлення документів для призначення субсидій. Проведенням розрахунків та призначенням розміру субсидій. З часом, здійснювала керівництво діяльністю відділу. Забезпечувала організацію проведення роботи по взаємодії з організаціями та установами, що надають житлово-комунальні послуги з питань, що пов’язані з наданням субсидій.
Організовувала проведення семінарів-нарад з відповідальними працівниками органів місцевого самоврядування по призначенню субсидій.
Трудову діяльність розпочала з 01.01.1989 року.
Освіта :
Кооперативний технікум, м.Донецьк
Середньо-спеціальна, юрист, з 09.21990 по 05.1992. Брала участь у студентських організаціях. Отримала диплом з відзнакою.
Державний аграрний університет, м.Суми
Вища, економіст організатор, з 10.1993 по 11.1999. В період навчання працювала на Роменській міжрайонній базі Сумської обласної спілки споживчих товариств.
В період роботи на тій чи іншій посадах, проходила курси підвищення кваліфікацій. Приймала участь у семінарах.
Знання мов :
Українська – вільно
Англійська – читаю зі словником
Рекомендації :
Нищета Сергій Миколайович – голова Липоводолинської селищної ради (тимчасово не працює), тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)
Мануша Іван Григорович – голова Липоводолинської районної державної адміністрації (пенсіонер), тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)
Самілик Оксана Миколаївна – завідувач Липоводолинським сектором Управління Державної міграційної служби України в Сумській області (безробітня), тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)
Додаткова інформація :
Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати й власне бачення. Подобається робота з людьми. До роботи ставлюся з максимальною віддачею. Завжди закінчую те, за що беруся : стосується робочих задач та обов’язків.
Хочу працювати в дружньому колективі, де усі поважають один одного.

__________ Людмила СЕМЕНЧЕНКО

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: