Resume from March 25, 2024

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10121052

Спеціаліст технічної підтримки, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Kobeliaky
Ready to work:
Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технічний спеціаліст/керівник офісного відділу та офісних завдань.

from 11.2019 to now (4 years 5 months)
IT

Knowledge and skills

Уважність Ведення онлайн-чатів Уміння працювати в режимі багатозадачності Прийом вхідних дзвінків Ведення CRM Перша лінія підтримки

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Працював технічним спеціалістом як в офісі так і з віддаленого доступу. Наразі локація закрилася у місті, через певні обставини. У зв'язку з чим у пошуку нових можливостей/навичок. Завдання були в основному офісні, ведення та облік офісних працівників, корпоративи, оплата рахунків, документації, спільна робота з бухгалтером та менеджером локації, були й люди у підпорядкуванні. Також маю досвіт із системою CRM. Загалом готовий до роботи різних завдань як в офісі так і по віддаленому режимі, але у пріоритеті віддалений графік.
По офісах розглядаю локації Полтава, Кобиляки, Бутенки, Білики, Бережнівка, Свічкарево, Козельщина, Дрижина-Гребля та сусідні райони. Дуже подобається працювати в технічній підтримці, але розвиваюся в багатьох напрямках. Готовий вислухати ваші пропозиції і на подальшу співпрацю.
Від себе: Шкідливий звичок не маю, пунктуальний, адекватний з головою на плечах. В наявності є ноутбук на:
i7-8650u 4|8 CPU
16Gb озу
512Gb Ssd
Internet 100Mb/s

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: