Resume from April 25, 2024 PRO

Христина

Оператор 1С, бухгалтер, обліковець, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
22 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер зі збуту

from 06.2023 to 12.2023 (6 months)
ТОВ Нейл, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Робота в програмі 1С Підприємство: Знання та практичний досвід використання програмного забезпечення 1С для обліку, аналізу та оптимізації бізнес-процесів.
- Обробка первинної документації: Досвід роботи з обробкою та систематизацією первинної документації, здійснення контролю за її точністю та відповідністю.
- Облік розрахунків з покупцями: Ефективна виписка накладних та ТТН, контроль за фінансовими взаєморозрахунками з клієнтами.
- Управління асортиментом та складською наявністю: Взаємодія з клієнтами стосовно асортименту товарів та управління фактичною наявністю товарів на складі.
- Контроль дебіторської заборгованості: Моніторинг та управління дебіторською заборгованістю, зменшення простроченої заборгованості.
- Оптимізація маршрутів доставки: Розробка та впровадження ефективних маршрутів доставки для підвищення швидкості та ефективності логістики.

Касир ЦК

from 09.2020 to 07.2022 (1 year 10 months)
Сільпо, мережа супермаркетів, Львів (Роздрібна торгівля)

- Фінансовий облік: Заповнення та ведення касової книги та журналу КУРО згідно з вимогами та стандартами бухгалтерського обліку.
- Ордери та фінансові документи: Оформлення прибуткових та видаткових ордерів, забезпечення точності та правильності фінансових операцій.
- Організація та контроль: Керування та контроль за роботою касирів, включаючи розподіл завдань, навчання та ведення дисципліни.
- Звітність: Відправка фінансових звітів бухгалтеру або вищому керівництву для аналізу та звірки.
- Логістика: Відповідальність за відкладку та приймання товарів у рамках методу FIFO (першим прийшов, першим вийшов), забезпечення відповідності запасів на складі та надання якісного обслуговування клієнтів.
- Акції та промоції: Контроль та виконання акцій та промоцій, забезпечення коректної ціноутвореності та інформування клієнтів.
- Інкасація та інвентаризація: Підготовка коштів для інкасації та виконання інвентаризації каси з метою забезпечення безпеки та точності.
- Навчання та персонал: Навчання нових співробітників та підтримка професійного розвитку персоналу.
- Переоцінка та зміна змін: Виконання переоцінки товару та відкриття та закриття робочих змін для забезпечення стабільності та правильної функціонування касового відділу

Education

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості

Облік і оподаткування, Бухгалтер, Львів
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)

Knowledge and skills

Користувач 1С 1С:Підприємство MS Excel MS Word

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: