Resume from May 21, 2024 File

Тарас

Прес-секретар

City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Кузяк Тарас Григорович

Адреса проживання: с. Зимна Вода (передмістя Львова)
Телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section) (на ньому вся і-нет комунікація)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 30.03.1980 р.
Сімейний стан: одружений,одна дитина 2007р.
Ціль: отримати гідну та перспективну роботу
Освіта: Вища 1997—2002р.р.
ЛНУ ім. Івана Франка, факультет журналістики, спеціаліст
Володіння мовами:
Українська, російська, польська
Досвід роботи:
З 2002 року безперервно працюю у сфері журналістики, зв’язків з громадськістю на різних посадах. Починав кар’єру у газеті «Поступ» з обов’язків репортера відділу інформації. Далі працював репортером програми «Ситуація» (Київ, Магнолія ТВ). З 2003 року по 2012 працював на телеканалі НТА (Львів). Там обіймав посади журналіста, телеведучого, близько 8-ми років керував редакцією служби новин цього телеканалу та в інших проєктах. В 2013-ому працював на посаді прес-секретаря в ГО «Комітет підприємців Львівщини». В 2014-му очолив прес-центр громадської організації, а згодом політичної партії «Правий сектор» у Західному регіоні, паралельно був речником організації. У 2016 очолив інформаційний відділ ГО ДІЯ (Державницька ініціатива Яроша). Паралельно працював як інформаційний консультант в інших патріотичних політичних проєктах. З 2017-го по 2022-ий очолював відділ інформації у групі компаній «Укренерго». На початку повномасштабного вторгнення очолив інформаційний відділ Добровольчого батальйону ТРО «ЛЕВ» Там працював до недавнього часу. Паралельно займався волонтерською роботою.
Додатково:
Добре володію ПК, маю навички роботи фото та відеотехнікою, маю поняття в СММ. Комунікабельний, не конфліктний, проте вмію відстоювати власну точку зору, швидко знаходжу спільну мову з людьми. Окрім журналістського досвіду, маю великий досвід роботи в громадських та політичних проєктах. Маю налагоджені зв’язки з місцевими та центральними ЗМІ, поліграфічними підприємствами, рекламними компаніями, тощо. Комунікую з інституціями місцевої влади, політичними організаціями, лідерами громадської думки.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: