Resume from May 22, 2024 File

Тетяна

Бухгалтер

Age:
38 years
City:
Pavlohrad

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Овчарик Тетяна Миколаївна

Ціль
Знайти високооплачувальну роботу, що дає можливість реалізувати та розвивати свій потенціал, реально бачити плоди своєї роботи.

Особисті дані

Дата народження: 14.08.85

Вік: 36 років

Місце народження: м. Павлоград

Сімейний стан: незаміжня

Адреса: м. Павлоград, вул. Кравченка 5/33 Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
2000-2003р. Павлоградський технікум Національного гірничого Університету факультет «Бухгалтерський облік та аудит» (денне навчання)

2003-2006 Бердянський Університет Менеджменту факультет «Бухгалтерський облік та аудит» (заочне навчання)
Додаткова освіта
2000-2003р «Дім Творчості», свідоцтво оператора та програміста ПК

Сертифікати: Посвідчення водія (кат. В)
Навички роботи з комп'ютером та оргтехнікою:
1С Підприємство, 1С Бухгалтерія, Акцент, Word, Excel, Power Point, Outlook Express, Medoc

Досвід роботи
08.2003- Страхова група «ТАС» 08.2004г Фахівець з інформаційних систем та страхування: -укладання договорів страхування, проведення експертизи страхових випадків, ведення діловодства, складання звітів продажів, робота з програмами Insurance Company, Lotus Notes, Kaspersky

10.2004г- ПП «Сфера» (Дистриб.компанія з продуктів харчування по Дніпро. обл.) 06.2005р Менеджер з продажу: - контроль роботи агентів, складання маршрутів, мотивування, управління продажами, виконання планів продажу, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, відстеження своєчасного відвантаження в торгових точках, укладання договорів постачання та продажу, робота з VIP-клієнтами.

З 07.2005р. ПП «Сфера» перейменувалася на ПП «Астра» Зам. головного бухгалтера: - управлінський облік (контроль над первинною документацією, контроль обліку товарів та тари на складах, ОЗ, МНМА, МШП, каса, банк, ПММ, ЗП, складання договорів послуг (оренда, виконані роботи), податковий та бухгалтерський облік, статистична та фінансова звітність .

З 01.2009р. ПП «Астра» 03. 2010 Головний бухгалтер: - контроль та організація ведення управлінського, податкового та бухгалтерського обліку, статистична та фінансова звітність, аналіз витрат, бюджетування, аналіз фінансово-економічної діяльності підприємства, планування та контроль руху потоків грошових коштів, оцінка ефективності використання коштів, оптимізація оподаткування, підготовка та своєчасне складання звітності у ДПІ, фонди, статистику

З 03.2010-ПП Овчарик Т.М. 06.2010 – зайнялася підприємницькою діяльністю, продаж продуктів харчування. Закрилася, т.к. діяльність була нерентабельною.

З 01.04.2011р.- ДП «НВО»ПХЗ» 02.05.2018р. (Бухгалтер-ревізор), перевірка фінансово-господарської діяльності підприємства (проведення ревізій цехів та філій підприємства відповідно до нормативно-законодавчої бази, Податкового Кодексу України, Закону про Бухгалтерський облік та фінансову звітність, Закону про охорону праці, Колективного договору підприємства, Положення про облікову політику підприємства, наказів і розпоряджень підприємства (облік витрат на відрядження, облік ПММ, облік ТМЦ, облік спецодягу, облік ОФ, перевірка касової дисципліни, перевірка відображення відпусток, облік виробництва та реалізації готової продукції, облік розрахунків з постачальниками та покупцями, формування загальновиробничих витрат, формування собівартості, ревізія ведення податкового обліку)

З 21.06.2018р. до 06.07.2018р. «Варус-29» (Заступник керуючого магазином) Контроль за: роботою касирів, своєчасністю викладення товарів у торговому залі та дотриманням ротації товарів, відстеженням термінів товарів, своєчасним зняттям прострочених товарів з продажу.

З 16.04.2019р. до 31.05.2019р. ТОВ «ДТЕК Сервіс» Павлоградвугілля (Головний спеціаліст з обліку дебіторської заборгованості) Складання звітів з доходів по філіях підприємства, обробка первинної документації щодо надання послуг та реалізації ТМЦ.

З 19.10.2020р. до 04.11.2020р. ТОВ «Опторг 15» (Заступник керуючого магазином) Контроль за: роботою касирів, продавців, своєчасністю викладення товарів у торговому залі та дотримання ротації товарів, відстеженням термінів товарів, своєчасним зняттям прострочених товарів із продажу. Приймала товар за кількістю, якістю та термінами. Складала замовлення прийняття товару. Контролювала залишки товарів на складі.

З 25.11.2020р. до 24.02.2021р. ТОВ «Будівельна фабрика сумішей «Будмайстер» (Бухгалтер з обліку матеріальних цінностей) Робота з первинною документацією (прибуткові накладні, накладні на повернення, ати виконаних робіт, наряд-замовлення, переміщення, акти списання ТМЦ, ОЗ), проведення інвентаризацій, облік ПММ (дорожні листи), оприбуткування МШП, МНМА, ОЗ, облік витрат на відрядження (авансові звіти)

З 12.10.21г. -16.05.22г. ТОВ «ОМЕГА СЕРВИС ПЛЮС» (економіст з бухгалтерского обліку та аналізу господарської роботи). Робота із укладанням договорів із замовниками, перевірка правильності оформлення. Перевірка дотримання оплат згідно з планом графіка. Складання кошторисів витрати за договорами. Нарахування зарплати та відрахування податків. Ведення клієнт-банку, проведення всіх платежів та рознесення надійшли. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Складання квартальних звітів. Правильність розподілу фінансових потоків. Упорядкування актів виконаних работ.

Similar candidates

Бухгалтер
Pavlohrad, Remote

Бухгалтер
Pavlohrad

Бухгалтер
20000 UAH, Pavlohrad

Бухгалтер
Pavlohrad

Бухгалтер
Pavlohrad

Бухгалтер
Pavlohrad

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: