Resume from March 6, 2024

Владислава

Директор ресторану, менеджер з персоналу, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
21 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR-менеджер

from 09.2023 to now (8 months)
RetailGroup, Рівне (Пошук персоналу, HR)

• Відкриття ресторану
• Пошук персоналу на усіх платформах
• Проведення співбесід;
• Розміщення вакансій
• Закриття вакансій професійними кандидатами.
• Ведення документообігу;

HR-менеджер

from 03.2023 to 07.2023 (4 months)
Food Cartel, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пошук персоналу на усіх платформах;
• Злагоджена робота з колегами та виконання поставлених задач у
обумовлений час;
• Проведення співбесід;
• Закриття вакансій професійними кандидатами.

Керуюча

from 08.2022 to 07.2023 (11 months)
Food Cartel, Рівне, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття торгового закладу в м.Рівне з 0;
• Набір та стажування персоналу;
• Вирішення кризових ситуацій у Луцькому філіалі;
• Налагодження процесів;
• Мотивація персоналу для продуктивної роботи;
• Проведення інвентаризацій;
• Робота з накладними;
• Тісна взаємодія з керівниками філіалів по всій Україні та Польщі.

Адміністратор ресторану

from 12.2021 to 03.2022 (3 months)
LA П'ЄЦ, нормальна доставка їжі, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Надання логістичноії інформації відділу доставки;
• Ведення документообігу;
• Проведення інвентаризацій, звітування.

Адміністратор ресторану

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль дотримання стандартів усіма підрозділами ресторану;
• Проведення співбесід з потенціийними співробітниками;
• Робота з касовим апаратом;
• Робота з 1С, IIko;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 40/100 гостей;
• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;

Офіціант

from 01.2018 to 04.2019 (1 year 3 months)
4x4, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Опрацювання замовлень відвудувачів;
• Оперативне попередження та вирішення конфліктних ситуацій, реагування
на скарги та зауваження гостей;
• Обслуговування банкетів в обсязі 150-200 гостей;
• Виконання обов'язків адміністратора;
• Робота з R-keeper

Офіціант

from 04.2017 to 01.2018 (9 months)
Буржуй, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

• Зустріч і розміщення гостей, бронювання столиків;
• Опрацювання замовлень;
• Складання банкетного меню;
• Вирішення кризових ситуацій;
• Робота з 1с, R-keeper;
• Виконання обов'язків адміністратора.

Knowledge and skills

Продуктивність Підбір лінійного персоналу E-Staff Комунікабельність Ведення кадрового обліку Підбір персоналу для рітейлу

Language proficiencies

English — average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: