Resume from December 4, 2023 PRO

Володимир

Інженер-конструктор, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний конструктор

from 07.2013 to 07.2023 (10 years)
ТОВ "Терно-Лайт", Тернопіль (Металургійна промисловість, металообробка)

Розробка, впровадження, супровід нових виробів на виробництві. Погодження технічних нюансів із замовниками. Двостороння взаємодія із цехом виробництва. Закупка матеріалів, замовлення сторонніх послуг. Моїм досягненням вважаю велику кількість різноманітних виробів у розробці яких я примав безпосередню участь. Виховав у собі характеристику не боятись братися за щось нове, не боятися відповідальності за зроблене.

Інженер-конструктор

from 05.2009 to 05.2012 (3 years)
ТОВ "САЮЗ", Тернопіль (Машинобудування)

Розробка, впровадження у виробництво кухонних витяжок. Розробка виробів із врахуванням повного власного циклу виробництва. Вдосконалення виробів в процесі виробництва. Введення змін із врахуванням побажань різних замовників (торгових марок). За моєї участі впроваджено у виробництво велика кількість нових видів кухонних витяжок. Приймав активну участь у адаптації нових виробів під новітнє обладнання. Приймав безпосередню участь (фізичну) у виробництві. Вважаю що праця на даному виробництві надала мені великий досвід у сфері інженерії, веденні документації, співпраці із досвідченим колективом.

Слюсар, терморізальник

from 07.2003 to 07.2008 (5 years)
ЗАТ "БАЗ", Бориспіль (Машинобудування)

На початку працював слюсарем в кузовному цеху (виробництво автобусів). Згодом перевівся оператором лазерної різки листового металу. В обов'язки оператора входило: програмування та налаштування станка, догляд за станком та дрібний ремонт. Звичайно бере гордість за те що в тебе по місту їздить автобус у виробництві якого ти приймав безпосередню участь.

Education

Бережанський агротехнічний інститут

Механізація сільського господарства, інженер-механік, Бережани (Тернопільська обл.)
Higher, from 2008 to 2013 (5 years)

Additional education and certificates

Учбовий центр "К С И М Е"

2006, 1 місяць

Knowledge and skills

Відповідальність MS Excel SolidWorks KOMPAS-3D MS Word

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent

Additional information

Приймав участь (інтелектуальну та фізичну) у розробках та в провадженні у виробництво легкого електротранспорту.
Маючи великий досвід роботи із виробами з металу, набув вміння аналізувати складні ситуації та розбиратися в деталях для ефективного рішення завдань. Маю навики та можу навчити та показати на практиці як виконати ту чи іншу роботу. Готовий взяти на себе відповідальність за виконання завдань та досягнення результатів. Не маю шкідливих звичок. У колективах користуюсь авторитетом та повагою. Приймав участь у бойових діях під час повномасштабного вторгнення рф.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: