Resume from April 2, 2024 File

Tatiana

Інспектор відділу кадрів

Age:
50 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

БОНДАРЧУК ТЕТЯНА АНДРІЇВНА

тел. [open contact info](look above in the "contact info" section), e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Особові дані:
Дата народження: 07.03.1974 р., заміжня, дочка 23 р.

Освіта:
1991 – 1996 – Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича, філологічний факультет, спеціальність "Українська мова та література", філолог, диплом з відзнакою
1990-1991 – курси секретарів –друкарок

Досвід роботи:

2019 – теперішній час – ТОВ «КК «ДомКом Хмельницький» - інспектор з кадрів

2018 – січень 2019 –СВ-Клуб - інспектор з кадрів

1996 р. – липень 2018 р. – Хмельницьке обласне підприємство "Облпаливо" – з 2005 р. старший інспектор з кадрів, (1996-2005 рр. також на посадах: завідуюча канцелярією, відповідальна за архів, секретар-друкарка)
Обов’язки:
• ведення кадрового діловодства (оформлення прийому, переведення, звільнення працівників, щорічних, додаткових соціальних відпусток; ведення трудових книжок (є-трудові), книги обліку руху трудових книжок; складання графіка відпусток; табелювання робочого часу працівників, оформлення лікарняних листів в т. ч. є-лікарняні, ведення особових справ працівників; розробка наказів керівника з кадрових питань; складання статистичних звітів та звітів до центру зайнятості, визначення страхового стажу працівників, видача довідок про трудову діяльність, ведення військового обліку) в паперовому вигляді та занесення даних в 1С Бухгалтерія.
• розробка посадових інструкцій працівників, правил внутрішнього трудового розпорядку.
• робота з архівом документів підприємства, розробка номенклатури, описів справ.

Знання та навички:
1. Знаю Кодекс законів про працю України, нормативну базу трудового законодавства України.
2. Українською володію вільно, англійська – початковий рівень.
3. Впевнений користувач ПК (Word, Excel, PowerPoint, 1С Бухгалтерія 8.3 УПП, MEDoc, особовий кабінет ПФУ)
4. Володію первинними знаннями в бухгалтерії (по нарахуванню заробітних плат, відрахування та нарахуванню податків і т.ін.)
5. Маю досвід роботи з різними видами офісної оргтехніки.

Особисті якості: вважаю себе акуратною, врівноваженою, порядною, сумлінно, відповідально і скрупульозно ставлюсь до своїх обов’язків, звикла доводити всі справи до кінця, доброзичлива і чесна, не маю шкідливих звичок.
В умовах, коли швидкоплинно змінюються норми законодавства, не лінюсь займатись самоосвітою, відвідувати всі доступні кадрові онлайн семінари та вебінари.
При розгляді мого резюме, прошу акцентувати Вашу увагу не на мій вік, а на великий професійний досвід, знання та практичні навички, і як результат, на ту користь, яку я можу принести Вашій компанії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: