• PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10191159/

Адміністратор салону краси

City:
Khmelnytskyi

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор салону краси

from 12.2022 to 06.2023 (6 months)
Woman's Hub, Хмельницький (Краса, фітнес, спорт)

Обов‘язки: ведення клієнтської бази та її запис на послуги, ведення інстаграм сторінки, спілкування з пацієнтами у direct. Створення графіку для майстрів та лікарів. Продаж косметики та допродаж процедур. Нагадування пацієнту про запис. Замовлення розхідних матеріалів та контроль їх наявності. Консультування пацієнтів щодо процедур та косметичних засобів. Пригощання пацієнтів кавою, чаєм чи водичкою. Цікавитись їх станом, враженнями після процедури.
Досягнення: вивчила послуги та їх переваги на апараті «Triton“, вивчила косметику, її активні речовини і орієнтують у тому, який догляд підійде саме цьому пацієнту. Навчилась вирішувати конфліктні ситуації, робити усе, аби пацієнт вийшов задоволений з салону. Добре орієнтуюсь в усіх апаратних, ін‘єкційних та косметологічних процедурах та зможу надати чітку та змістовну відповідь на запитання: «Чому це потрібно саме мені?». І загалом зрозуміла, що ця сфера мені дуже цікава і я б хотіла дізнаватись більше та працювати в ній і надалі.

Старший офіціант

from 05.2021 to 11.2022 (1 year 6 months)
Хінкальня, ресторан грузинської кухні, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення: стресостійкість, вирішення конфліктів, навчилась знаходити особливий підхід до кожного гостя, швидкість у роботі, відкрила у собі організаторські здібності.

Education

НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького

Філологія, іноземні мови, перекладач, Хмельницький
Unfinished higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Knowledge and skills

  • Пунктуальність
  • Клієнтоорієнтованість
  • Привітність
  • Комунікабельність
  • Ведення соціальних мереж
  • Обізнаність в б‘юті сфері
  • Стресостійкість
  • Вирішення конфліктів

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Захоплююсь темою харчування та його впливом на наше здоров‘я. Займаюсь спортом. Цікавлюсь темою б‘юті та косметикою. Обожнюю тему психології, люблю міркувати, що спонукало людину до її дій. Також маю додатковий заробіток- це продаж парфумів онлайн, робота не складна, не займає часу та не заважає основній.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: