Resume from August 25, 2011

Володимир

Юрист

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 03.2010 to 08.2011 (1 year 5 months)
Юридичний офіс (ведення цивільних справ в судді та оформлення позивних заяв)

Ст.ДІМ

from 08.2006 to 06.2008 (1 year 10 months)
Новоселицький РВ УМВС Уераїни (бородьба зі злочиністю)

Education

Прикарпатський юридичний інститут Львівського державного університету внутрішніх справ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" та здобув кваліфікацію юриста (м.Івано-Франківськ)

Громадська безпека, м.Івано-Франківськ
Higher, from 2002 to 2006 (3 years 10 months)

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • Moldavian — advanced
  • Romanian — advanced
  • Italian — beginner

References

Савка Віталій Володимирович

Савка Віталій Володимирович

Адвокат, Юридичний офіс

Contact details are hidden

Additional information

Я, Істратій Володимир Анатолійович працював в правоохороних органах з 2006 року по червень 2008 року. З березня 2010 року по теперешній час займаюсь юридичною практикою в м.Новоселиця, Чернівецької області, зареєстрований Приватним підприємцем є досвід ведення цивільних справ в суді. Можу спілкуватись вільно Українською, російською, молдавською мовами. Комунікативні, аналітичні здібності; вміння працювати з людьми, ініціативність та наполегливість, грамотність та послідовність у роботі, високе почуття відповідальності, висока виконавча дисципліна, досягнення поставлених цілей, порядність. Вміння працювати на комп’ютері з усіма офісними та іншими програмами, установка програмного забезпечення комп’ютера, досвід роботи з правовими базами даних та в мережі Інтернет
Юридичні послуги (надання юридичних послуг для громадян)-
ведення цивільних справ в судді, оформлення позовних заяв, скарг, надання юридичних консультації для громадян. Підготовка письмових консультацій і направлення необхідних документів. Робота з наданими Клієнтом документами (аналіз, доробка, коректування, перегляд). Складання документів правового характеру від імені клієнта. Розробка проектів угод, договорів, контрактів будь-якого виду. Опрацювання (правова експертиза проектів угод, договорів, контрактів будь-якого виду. Юридичний супровід при укладенні договорів. Представництво інтересів Клієнта, взяття участі при проведенні переговорів Клієнта з третіми особами, правовий аналіз пропозицій партнерів та порядку їх реалізації, юридична аргументація намірів та пропозицій Клієнта тощо. Складання претензії або обґрунтованої відповіді на претензію. Підготовка позовної заяви, скарги. Досудовий аналіз справи на предмет визначення його судової перспективи і форм подальшого співробітництва клієнта з юристом. Представництво інтересів, ведення справ в судах. Надання допомоги у виконанні рішень судів.

Рекомендації
Савка Віталій Володимирович (юрист, Юридичний офіс)
Освіта
Прикарпатський юридичний інститут Львівського державного університету внутрішніх справ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" та здобув кваліфікацію юриста, диплом спеціаліста (м.Івано-Франківськ)
Рік закінчення 2006
В наявності є власний траспортний засіб, посвідчення водія категоряія "В", "С".
Військова служба
Навчався курсантом в Прикарпатському юридичному інституті МВС України
Суспільна діяльність

Безпартійний, але брав активну участь під час виборів

Similar candidates

Юрисконсульт, юрист
Chernivtsi

Юрист, кейс-менеджер
Chernivtsi

Юрист
20000 UAH, Chernivtsi

Юрист
17000 UAH, Chernivtsi

Юрист
Chernivtsi

Юрист, помічник юриста
8000 UAH, Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Ternopil

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: