Resume from February 19, 2024 PRO

Яровик

Помічник керівника, секретар, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Obukhiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець з документообігу

from 12.2011 to now (12 years 4 months)
ДНУ НПЦ ПКМ ДУС, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Уміння працювати з базовими програмами MS Office,знання оргтехніки (факсимільний і копіювальний апарати, сканер, принтер), грамотна усна і письмова мова, знання основ діловодства та документообігу, досвід організації зовнішніх і внутрішніх нарад, зустрічей та переговорів, досвід підготовки та організація відряджень,навички забезпечення життєдіяльності офісу.

Касир

from 07.2010 to 12.2011 (1 year 5 months)
Омега Фуд, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Здійснення касових операцій, прийом, зберігання та видача готівки, оформлення первинної документації,складання касової звітності, визначення ознак справжності та платіжності банкнот, робота з касовим апаратом, навички спілкування з клієнтами.

Касир-інкасатор

from 12.2005 to 08.2006 (8 months)
ПП"Стел-2003", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Інкасація торгових точок, доставка готівки в організацію з торгових точок,перевірка та упаковка банкнот спільно з старшим касиром,перевірка правильності запованення супровідної фінансової документації, забезпечення безпеки грошових цінностей на всьому маршруті.

Касир торговельного залу

from 08.2004 to 09.2005 (1 year 1 month)
ТОВ "Метро Кеш Енд Кері", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Якісне обслуговування клієнтів згідно стандартів обслуговування,розрахунок покупців на касі,контроль цінників та термінів придатності товару,викладка товару згідно стандартів FIFO,здійснення касових операцій,прийом, зберігання та видача готівки,оформлення первинної документації,складання касової звітності,визначення ознак справжності та платіжності банкнот,
отримання готівки в банку,дотриманням порядку ведення операцій з готівкою.

Касир

from 11.2002 to 12.2003 (1 year 1 month)
ТОВ Тіко-Маркет, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Порядок виконання касових операцій, правила розрахунку із споживачами,порядок одержання, зберігання та видавання коштів,перевірка асортименту та ціни на товари, усування дрібних неполадок електронного контрольно-касового апарату, підрахування грошей і здавання їх в установленому порядку, звіряння суми реалізації з показаннями касових лічильників, ведення касового журналу, складання касової звітності.

Діловод, секретар судового засідання

from 04.2001 to 10.2001 (6 months)
Солом'янський районний суд, Київ (Юриспруденція)

Підготовка справ до розгляду та виклик учасників судового процесу, перевірка явки осіб, які викликались у судове засідання, ведення журналу судового засідання, здійснення оформлення копій судових рішень, оформлення матеріалів судових справ та відправка їх до канцелярії, виконання доручень судді, керівника апарату суду щодо розгляду судових справ.

Education

Подільський державний університет

Публічне управління та адміністрування, Кам'янець-Подільський
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

Вінницький інститут регіональної економіки та управління

Правознавство, Вінниця
Unfinished higher, from 1997 to 2000 (3 years)

Knowledge and skills

Відповідальність Незалежність Старанність Здатність до співпраці Швидка адаптація до нових умов MS Word Комунікабельність Самостійність Привітність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Комунікабельність, пунктуальність, працьовитість, відповідальність, уважність, ініціативність, здатність швидко навчатися.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: