Resume from November 19, 2023

Катерина

Адміністратор салону краси, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор. Директор

from 02.2021 to 02.2022 (1 year)
Sandwich Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор. Директор

from 06.2014 to 12.2020 (6 years 6 months)
Magic Touch, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Відкрили студію разом з сестрою. Я - майстер депіляціі, брів та вій, сестра - майстер манікюру. Виконувала і керуючі і адміністративні обовʼязки. Наймала персонал, формувала графік, звітність , закупка, організація простору та життєдіяльності.
Також працювала майстром декілька днів на тиждень.

Майстер депіляції

from 05.2012 to 05.2014 (2 years)
ФОП Шпилюк Катерина Андріівна, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Вивчилась на майстра депіляціі, згодом на бровіста та лашмейкера, та орендувала невелику кімнату в офісному центрі. Два роки набиралась досвіду та клієнтів , постійно проходила підвищення кваліфікації , після чого відкрила власну студію краси.

Адміністратор

from 09.2011 to 04.2012 (7 months)
Мʼяке Золото, Київ (Роздрібна торгівля)

Слідкувала за порядком в магазині, слідкувала за продавцями-консультантами та виконанням обовʼязків , проводила інвентаризацію, вела документацію, відповідала за операції з терміналом, оформлювала вітрини, спілкувалася з гостями ( а вони бували різними) . 90% мого спілкування та набутих навичок приводили до продажу, так я я за освітою інженер технолог-конструктор швейних виробів і добре розбираюся в тканинах, крої та конструкції і могла з легкістю довести гостю, що ця чи інша модель має бути саме такою, чи те що ми не можемо її перешити чи навпаки можемо. Маю власний рекорд по найдовшому часу спілкування з гостем - 6 год 40 хв, за які я два рази випила води.

Продавець-консультант

from 09.2010 to 09.2011 (1 year)
Мʼяке Золото, Київ (Роздрібна торгівля)

Слідкувала за порядком в залі та вітрин. Консультувала гостів. Розраховувала та запаковувала згідно стандартів. Кава, чай та все , що стосувалося комфортного перебування у нашому просторі. Після того, як показала високі навички продажу та спілкування і частковому оформленні документації - отримала посаду адміністратора.

Education

Київський національний університет технологій та дизайну

Швейні вироби. Інженер технолог- конструктор швейних виробів
Higher, from 2003 to 2008 (5 years)

Knowledge and skills

Саморозвиток Управління командою Управління рестораном Управління магазином Ведення документації Інвентаризація Управління салоном краси Комунікабельність Здатність до навчання Неконфліктність Стресостійкість Клієнтоорієнтованість Ведення соціальних мереж Побудова графіків для персоналу Облік витратних матеріалів Створення Reels Зйомка stories

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced
  • English — average

Additional information

Мої переваги, як кандидата 37 років:)
- виглядаю на 30 максимум
- слідкую за зовнішністю та здоровʼям ( правильне харчування та йога )
- давно визначилась зі своїм стилем, тому леопардових лосин та шкіряних шортів ви не побачите на мені.
- маю повноцінну сімʼю. Чоловік та двоє дітей. Діти шкільного віку. Повністю налагоджений побут, що дозволяє спокійно займатися роботою на роботі.
- з чоловіком давно разом, тому « санта барбари» вже немає . Мені не потрібно переживати, що вдягнути на побачення і чому він не відповідає мені на повідомлення.
Це все дозволяє мені мати гарний настрій і багато посміхатися ( я дійсно дуже життєрадісна ).
- у мене дійсно дуже великий досвід у спілкуванні і вирішенні конфліктних ситуацій ( навіть не знаю чи може мене щось поставити в ступор)
- максимально відповідальна, обожнюю чистоту та порядок в усьому ( без проблем можу прибрати, протерти, помити, навіть якщо це не входить в мої обовʼязки)

Якщо ви ще сумніваєтеся, що я ідеальний кандидат - запросіть мене на співбесіду і я з радістю з вами поспілкуюсь.
Дякую, що дочитали до кінця:)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: