Resume from April 18, 2024 PRO

Микола

Помічник керівника, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу ... науково-дослідного Центру у ЗС України

from 08.2000 to 10.2017 (17 years 2 months)
ЗСУ, Київ (Освіта, наука)

Звільнився у кінці 2017 року з Лав ЗС України по закінченню контракту, у званні підполковник, учасник бойових дій. У 2011 році захистив кандидатську дисертацію по психології за спеціальністю 19.00.09 "Психологія діяльності в особливих умовах" і отримав статус кандидата психологічних наук. З моменту звільнення по данний час займався нерухомістю, автомобілями, їх фарбуванням, діагностикою та заправкою кондиціонерів. У 2018 році отримав травму голови, 3 групу інвалідності, на ряду з чим - мене зняли з обліку в РВК та відправили у відставку. З певних обставин маю можливість виїзду за кордон. Закордонний паспорт замовив, чекаю на нього. Я забезпечений житлом, маю сім'ю, 2 дітей, хороший автомобіль, маю великий досвід у майже будь-якому направленні, швидко навчаюсь, і маю добру стресостійкість. По безробіттю ніколи не звертався до ПФонду, кредитів, штрафів, арештів, виконавчих впроваджень, судових справ та приводів у Поліцію не маю.

Education

Університет імені Тараса Шевченка

Психологічний, Київ
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

На першу зміну навчався у ВІКНУ (Військовий інститут Київського національного Університету імені Тараса Шевченка) 5 років.

Knowledge and skills

Пунктуальність Безкорисність Надійність Комунікабельність Чесність Робота в команді Урегулювання конфліктів Контроль оформлення документів Контраварійне водіння Уміння швидко засвоювати нову інформацію Посидючість Терплячість MS Word Здатність до навчання

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: