Resume from April 27, 2024 File

Ярослав

Інженер з буріння

Age:
23 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kyiv, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Жданов Ярослав Дмитрович
Випускник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за освітньою програмою Буріння нафтових і газових свердловин.
Здобув ступінь вищої освіти бакалавр. Спеціальність Гірництво.
Закінчив магістратуру в Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю ”Нафтогазова інженерія та технології”, за освітньопрофесійною програмою ”Пошукове, розвідувальне та експлуатаційне буріння нафтових і газових свердловин” (Магістр).
Здобув ступінь вищої освіти магістр. Спеціальність Пошукове, розвідувальне та експлуатаційне буріння нафтових і газових свердловин”.
Освіта
Бакалавр
вересень 2018р – липень 2022р
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу
Спеціальність “Гірництво”
Магістр
вересень 2022р – січень 2024р
Англійський
Закінчив курси рівня В2 Першого Кембриджського освітнього центру.
Знання англійської мови на високому рівні (Upper-Intermediate).
Знання польської мови на середньому розмовному рівні.
липень 2022р
Курси
Закінчив курси професійного-технічного навчання ІФНТУНГ і здобув професію ”Помічник бурильника експлуатаційного та розвідувального буріння свердловин на нафту і газ” 4-го розряду.
Технічні навички
Організаторські здібності; вміння працювати на результат, викладатися на максимум для досягнення поставленої цілі, комунікабельність; творчий підхід до пошуку способів виконання поставлених завдань; вміння адаптуватися до змін; вміння працювати в команді; здатність швидко навчатися; самоконтроль; самоосвіта; ввічливість; уважність; висока працездатність; впевнений користувач офісних програм Microsoft Word, Microsoft Excel , Power Point, вміння користуватися пакетом програм Adobe на рівні – вище середнього.
Гнучкість і вміння працювати в умовах багатозадачності; орієнтація на результат; відмінні аналітичні навички; системне мислення; розв'язання проблеми.

Досвід роботи
За час навчання в ІФНТУНГ мною був отриманий основний фундамент знань та великий професійний досвід.
Закінчив курси професійного-технічного навчання ІФНТУНГ і здобув професію ”Помічник бурильника експлуатаційного та розвідувального буріння свердловин на нафту і газ” 4-го розряду.
При проходженні виробничої практики з червня 2021р. по липень 2021р. на нафтогазовому підприємстві - філії Бурове управління ”Укрбургаз” я успішно застосовував здобуті знання.
З 2024 року працюю в Полтавському ВБР «Укргазвидобування» на буровій.
Досягнення
Маю високу академічну активність. Набуті знання з англійської мови під час навчання в ІФНТУНГ успішно застосовував в Міжнародних наукових конференціях. Я приймав активну участь у двох Міжнародних наукових конференціях :
• ”Моніторинг геологічних процесів та екологічного стану середовища”, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Дослідження напруженого стану соленосних порід родовищ Прикарпаття під впливом термобаричних умов”;
• ”Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля”, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Проблеми кріплення свердловин в калієво-магнієвих солях Дніпровсько-Донецької западини та шляхи їх вирішення”.
• ”Моніторинг небезпечних геологічних процесів та екологічного стану довкілля, де захистив наукову роботу на англійській мові на тему: ”Аналіз проблем розмежування пластів в ускладнених умовах”
- Захистив магістерську роботу на конференціі «Нові таланти. Дипломні дослідження» - 2023р
разом с 20 кращими студентами ІФНТУНГ
Підпис__________ (Ярослав Жданов)

Особисті данні:
Номер телефону [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електронна адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мови: Українська, Англійська, Польська.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: