Resume from April 9, 2024 PRO

Остап

Менеджер з продажу авто, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
18 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу авто

from 12.2023 to now (5 months)
Global auto logistic, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Education

НУЛП

Менеджмент, Львів
Unfinished higher, from 2022 to 2026 (4 years)

Knowledge and skills

Вантажоперевезення Пасажирські перевезення Самостійність Комунікабельність Активний продаж Робота із запереченнями Холодний продаж Здатність до навчання Уважність Прямий продаж Ведення CRM Непрямий продаж Стресостійкість

Language proficiencies

English — average

Additional information

Мене звати Остап. Шукаю для себе даний вид зайнятості, так як продав 3 власні автомобіля, мене дуже імпонує такий рід зайнятості. З 15 років займаюсь продажем товарів, та всі мої знайомі звертаються до мене за продажем любого товару від комплектуючих авто до автомобілів та квартир. Після цього зрозумів, що робота менеджера з продажу авто це моє покликання. Із моїх особливих професійних якостей це загладжування гострих кутів, та максимальна оптимізація автомобіля під клієнта. Критичне мишлення, так як приходилось працювати в готельно-ресторанній справі, і там виникало безліч критичних ситуацій які потрібно було максимально швидко вирішити. Також прагну стати менеджером в цій сфері, так як я надихаюсь автомобілями та прагну розбиратись в них все більше і більше, при чому вже маючи більш ніж базового розуміння про автомобілі.
Дякую за виділений час на прочитання анкети, надіюсь ваша відповідь буде позитивною!

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: